Přejít na obsah

lebedak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil lebedak

  1. Lak na rapidu mi přijde nějak méně kvalitní. U mého 5 let starého rooma se po odření od dveří "šikovných" vedle parkujicich řidičů objeví odřený lak, který se dá většinou rozleštit Ale na rapidu už mám pár mist kde se lak "odprýskl".

  2. Dnes dostal "FERDA 25" do parády mého RAPIDA. Super spolupráce. Doděláno zamčení po rozjezdu, svícení koncových světel při denním svícení, HHC, protočení ručiček, dotankovat na maxi dotu, nahrání novějšího sw rádia a novinka (aspoň jsem o tom tady nečetl) úplné vypnutí ESP po podržení tlačítka na deaktivaci ASR. Patří mu velký dík.

  3. Taky přidám svůj názor. Před 4 roky jsem sháněl auto pro rodinu. Vyhrál Roomster a před měsícem jsem koupil Rapida Spaceback. Takže čerstvé srovnání. Roomster ma pohodlnější nastupování , lepší kufr na převoz kočárku a podobných větších věcí ale Rapid lépe sedí na silnici ale to je dáno vyšší stavbou Rooma. Neporovnávám motor a brzdy protože v Roomu mám 1, 4 63 kw a v Rapidu 1, 2 77 kw čili 6 ti kvalt a kotouče vzadu takže rozdíl dost velkej. Ale Rommster zůstává v rodině a nedám na něj dopustit i po problemech s motorem

    • Pozitivní 1
  4. Klepal jeden píst kterej měl špatnej povlak co na ně dávaji. A druhé byla jedna vačka prasklá v půlce a druhá zadřená. Auto je 1,4 16v  2009 kupované 3/2010 jako předváděčka. Škodovka to uznala a zaplatila ND. Já platil jen část práce.

  5. Zdar. Tak spotřeba se u mě ustálila na 6,9 dle PP ,skutečnost je o cca 0,3 víc. Ale ta spolehlivost tohohle motoru zklamala. Vloni na jaře jsem je při prohlídce opět upozornil na slabé klepání a dospělo to k výměně bloku a v létě se zadřely vačky takže výměna vršku. A to mělo najeto jen 20 000 km.Takže zklamání.

  6. Čau všem,

    tak jsem konečně natřel ty brzdy, nakonec jsem dal na radu kamaráda a použil jsem alkyton. Malá plechovka mě vyšla na 150,- a zbylo mi v ní ještě tak na 4x natřít, takže pohoda. Tady dávám fotku hned po natření a fotku barvy kdyby nikoho zajímalo jak vypadá. Časem dam vědět jak to drží.

    lebedak: ta zelená vypadá dobře, já jsem chtěl jít taky do týhle kombinace ale pak jsem si to nechal rozmluvit. Chtěl bych se zeptat, když si barvil ty třmeny, měl si je sundaný, nebo to šlo i bez sundavání?

    S pozdravem Tichy.

    Zdar. Nic jsem nesundaval. Využil jsem výměny kol na letní a malej štěteček.Ta barva je hustá jako kyt, takže to šlo v pohodě. Čus lebedak

  7. Zdar. Na fiatu jsem stříkal origo barvama na brzdy ale nic moc,hlavně ta cena. Na Roomstříka jsem koupil něco jako Luďa nahoře a náhodou taky zelenou. Cena 139.- a po nátěru dvou aut zbylo půl plechovky , takže super. Pěkně kreje ,nemusí se nic zakrejvat a zatim drží. Dával jsem hned na nový auto po týdnu provozu takže jen odmaštění a šťetka.

    post-48578-1273264839,7475_thumb.jpg

    post-48578-1273264916,8024_thumb.jpg

    post-48578-1273264984,5106_thumb.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...