Přejít na obsah

lebedak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lebedak

  1. Sviceni zadnich svetel s dennim lze naprogramovat i u starších ročníků. Odesláno z mého GT-P3110 pomocí Tapatalk
  2. Lak na rapidu mi přijde nějak méně kvalitní. U mého 5 let starého rooma se po odření od dveří "šikovných" vedle parkujicich řidičů objeví odřený lak, který se dá většinou rozleštit Ale na rapidu už mám pár mist kde se lak "odprýskl".
  3. Minulý týden jsem byl na prvním servisu dle pp. Bylo to po 14. měsících od koupě. Najeto mám 8500 km krátké trasy. Od nového mi ukazoval pp jen servis , ted uz mám udaje oba. Cena prohlídky 4960,- včetně desinfekce klimy. Olej Shell 0w30 ll 660,-/litr
  4. Tak se také přidávám k vrzajici většině. Včera při horku jsem to poprvé zaslechl. Fičení meluzíny u b sloupku mám také od jara a je to dle servisu další " vlastnost". Mám 6/2014 , technik ze servisu zkoušel jejich novou předváděčku a fičí také.
  5. Ahoj. Mám room 2009 pred FL a ve dvou servisech tvrdili že to nejde. Víc jsem také nezkoušel.
  6. Mě se osvědčila tepla voda . Poleju cele přední okno, to se trochu ohřeje a nenamrzá zevnitř od dechu. Nesmí bejt ale -20 , to už nepomůže asi nic.
  7. Na prvni pohled jsem u radia nepozoroval žádnou změnu. Ale vzhledem k tomu že mi dvakrát zazlobilo přepínání stanic (přepnul jsem na volantu radio se ztišilo, zesililo ale stanice zůstala stejna) tak jsem ho nechal přehrát.
  8. No a ani přes tu ručku to není ono. Doufám že ještě napadne nějakej sníh abych to vyzkoušel. Ale na silnici je ESP super.
  9. Jak moc se vypne nevím. Ani nevím jak to při letošní zimě vyzkoušet ale maxi dot hlásí červeně ESP OFF.
  10. Dnes dostal "FERDA 25" do parády mého RAPIDA. Super spolupráce. Doděláno zamčení po rozjezdu, svícení koncových světel při denním svícení, HHC, protočení ručiček, dotankovat na maxi dotu, nahrání novějšího sw rádia a novinka (aspoň jsem o tom tady nečetl) úplné vypnutí ESP po podržení tlačítka na deaktivaci ASR. Patří mu velký dík.
  11. V Čechách jsou háčky a nějaké siťky u ambition fresh v základu, alespoň já je tam mam. Myslim že už to tu někde v diskusi proběhlo, ze v sk jsou za příplatek.
  12. Mam dotaz. Lze naprogramovat ztlumení radia po zařazeni zpátečky i když nemám senzory?
  13. Jj ale to neřeším protože mi auto stoji na sídlišti a tak ji stejně vyndavam. Nechci shánět ještě okno po nájezdu nějakýho vo... a . Holt mám při odchodu plnější kapsu.
  14. Tady přidávám fotky, konečně jsem to nafotil ale jen mobilem.
  15. Ja mám A3 a kabel mi poprvé taky nestačil ale vyloupnul jsem boční kryt na přístrojovce a kabel zavedl horem nad schránkou u spolujezdce a do středového tunelu kolem řadičky a vyvedl dirou u ruční brzdy a ještě pár cm. zbylo.
  16. Taky přidám svůj názor. Před 4 roky jsem sháněl auto pro rodinu. Vyhrál Roomster a před měsícem jsem koupil Rapida Spaceback. Takže čerstvé srovnání. Roomster ma pohodlnější nastupování , lepší kufr na převoz kočárku a podobných větších věcí ale Rapid lépe sedí na silnici ale to je dáno vyšší stavbou Rooma. Neporovnávám motor a brzdy protože v Roomu mám 1, 4 63 kw a v Rapidu 1, 2 77 kw čili 6 ti kvalt a kotouče vzadu takže rozdíl dost velkej. Ale Rommster zůstává v rodině a nedám na něj dopustit i po problemech s motorem
  17. Já objednával 10.3.2014 , vyroben 15.5 , převzal 21.5. Rapid spaceback 1.2 tsi 77 kw, červena corida.
  18. Jo myslel jsem hřídele, vačka jako taková se těžko zadře. A motor je BXW.
  19. Klepal jeden píst kterej měl špatnej povlak co na ně dávaji. A druhé byla jedna vačka prasklá v půlce a druhá zadřená. Auto je 1,4 16v 2009 kupované 3/2010 jako předváděčka. Škodovka to uznala a zaplatila ND. Já platil jen část práce.
  20. Zdar. Tak spotřeba se u mě ustálila na 6,9 dle PP ,skutečnost je o cca 0,3 víc. Ale ta spolehlivost tohohle motoru zklamala. Vloni na jaře jsem je při prohlídce opět upozornil na slabé klepání a dospělo to k výměně bloku a v létě se zadřely vačky takže výměna vršku. A to mělo najeto jen 20 000 km.Takže zklamání.
  21. Můj dlouhodobý průměr dle PP je 7,3 l. Jízdy převážně kolem komína. Ale píši si tankování a dle výpočtu je spotřeba kolem 8,1 l.
  22. lebedak

    Barva na bubny

    Zdar. Nic jsem nesundaval. Využil jsem výměny kol na letní a malej štěteček.Ta barva je hustá jako kyt, takže to šlo v pohodě. Čus lebedak
  23. lebedak

    Barva na bubny

    Zdar. Na fiatu jsem stříkal origo barvama na brzdy ale nic moc,hlavně ta cena. Na Roomstříka jsem koupil něco jako Luďa nahoře a náhodou taky zelenou. Cena 139.- a po nátěru dvou aut zbylo půl plechovky , takže super. Pěkně kreje ,nemusí se nic zakrejvat a zatim drží. Dával jsem hned na nový auto po týdnu provozu takže jen odmaštění a šťetka.
×
×
  • Vytvořit nový...