Přejít na obsah

mahulík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mahulík

  1. Kaspi.ondra i já mám rok 05, takze asi opravdu vyrobní vada. Zaráží mě, že to takhle vypustí do světa.
  2. Kaspi ondra, jaký máš rok výroby?
  3. Ahoj, octavia II combi, mam to na shodných místech jako ty. Lak by měl být původní. Čím je to způsobeno netuším.
  4. Mohly by být zkroucené kotouče, nemusí se to nutně projevit hned. Jakou značku kotoučů a destiček jsi dával na auto?
  5. Ahoj, přijde mi to jako rozvody, ale jsou zde fundovanější borci. Kdysi jsem řešil podobný problém na BMW, nejdříve se měnila vodní pumpa, pak napínák s kladkou a nakonec to dělal alternátor.
  6. Borec zaparkoval pod lampou veřejného osvětlení, na kterém byl asi sraz pouličního ptactva...
  7. Už se ti podařilo zjistit závadu?
  8. Ahoj, díky za info. Dnes mi sklo včetně plastu k nacvaknutí přivezl brácha. Zítra ho namontuju.
  9. Ahoj, pánové stala se mi nepřijemná věc. Vypadlo mi sklo zrcátka u řidiče. Objednám nové, ale jde mi o to jaké použit lepidlo. Poradíte? Podotýkám, že zrcátko je elektricky stavitelné a vyhřívané. Díky za případné typy.
  10. Ahoj, měl jsem podobný problém na Fabii a byl v háji alternátor...
  11. Zdravím, pánové máte někdo zkušenost s barvou na alu Motip ve spreji? Vyhledal jsem na fóru články o Motipu na brzdy, plasty..., ale o spreji na alu se nezadařilo. Je mi jasny, že při každém přezouvání se lak poškodí, jde mi o odolnost proti vode, odlétajicím kamínkům, atd... Díky za odpovědi.
  12. Diagnostika proběhla? Měl jsem podobný problém, i kdyz nikoliv po vyměně spojky a bylo mi receno, ze je vymačkané tesnění na vstřikách.
  13. Nevim jestli to pomuze, preci jen jine auto s jinym motorem, ale na Fabii I SDI jsem mel podobny problem. Tachometr i otackomer na nule, svitilo abs... Pritom auto jezdilo i kdyz obcas cuklo. Vyklubala se z toho zavada alternatoru.
  14. Hledal jsem 1.9 TDI PD, ponevadž sehnat jednotkovou oktu s klasickou ropou, v dobrém stavu, je dnes problém, jelikož mívají najeto hafo km a podle toho vypadají.
  15. Jasně, jste určitě v tomto směru erudovanejší než já. Jsem spíše teoretik. Všeobecně, myslím dle periodik má 1.9 spoustu zastánců, tak mě trochem překvapily negativní reakce. Vím, že nafty v jedničkové octavii byly spolehlivejší. Až tak detailně jsem se o tento motor nezajímal. Byl mi doporučen BKC, tak se hledal solidni tento.
  16. Jasně, je to fatální závada, ale stejně si myslím, že na počet aut vyrobených s timhle motorem, bkc, bxe... je to jeden ze spolehlivějsích dieselů a nebýt přísných emisních norem, vyráběl by se ještě donedávna. Je to samozřejmě můj názor. Já sám mám bkc, zatím jen krátce, ale jsem maximálně spokojen.
  17. Netýkalo se to v omezené míře především motorů s kodem BXE?
  18. Ahoj, ja jsem kolega, který říkal Pavlovi Žemberimu určité informace. Bavili jsme se v obecné rovině. Zminíl se o dieselu, Octavii II 2.0 TDI PD. Že bohužel nemá nikoho s kým by auto prohlédnul. Doporučil jsem mu, aby se vyhnul DPF, DSG a CR. Myslím, že je dost složité vybrat koncernový motor. Dle mého názoru 1.9 TDI PD je ještě solidní nafta, i když kvalit 66 a 81 kw rozhodně nedosahuje. A jak psal kolega sehnat benzín v dobrém stavu s malým nájezdem neni snadné. No můžeme poděkovat EU, že je na nás tak hodná. Myšleno samozřejmě ironicky.
  19. Ahoj, mohlo by to dělat vymačkané těsnění vstřiků. Měl jsem stejný problém a v servisu mi sdělili tuto možnost.
  20. Zdravím, řeším zdá se také výše uvedený problém. Motor SDI r.v. 2001 Při zařazené rychlosti se ozývá zvláštní hučení, které se stupňuje s narustající rychlostí respektive dle výšky otáček. Po vyřazení na neutrál hučení ustane nebo je slyšet jen nepatrně. Když sešlápnu spojku hučení ustane. Rychlosti jdou řadit normálně, jen občas zpátečka nadvakrát. Občas něco při jízdě zachrastí. Před čtrnácti dny mi bylo přejímacím technikem v servise Škoda řečeno, že spojka je na konci životnosti. Dnes jsem jsi vyzvedl auto od mechanika, který označil jako příčinu potíží závadu na převodovce. Olej v převodovce prý byl v pořádku (žádné špony...)Takže nevím co s tím, zda-li problém souvisí se spojkou nebo je-li příčinou opravdu převodovka. Poradíte? Děkuji za případné tipy.
  21. Vyměním ten spínač a dam info jak jsem dopadl, snad to bude v pohodě.
  22. Tak jsem byl na VAGU. Ukázalo to dvě chyby. První spínač brzdových světel a druhou si nejsem ted úplně jistej, ale myslím motor klapky sacího potrubí. Mechanik mi řekl, že se vymění ten spínač a tu druhou věc prý nemusím řešit. Co si o tom myslíte?
×
×
  • Vytvořit nový...