Přejít na obsah

PeITeeR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 854 zobrazení profilu

Oznámení PeITeeR

  1. Zkusim vystrel do tmy. Takze kdyz jsem mel symphony a ted mam dx, vsechno fungovalo volant maxidot, tak mi ted staci natahnout vlastne jeden kabel do budiku ? Protoze dva kabely uz tam mam z toho zelenyho konektoru za radiem. Pripadne pak nakodovat, dokodovat, zkusit ? Jo a mam Ackovou, necanovou.
  2. Zdravim, vedel by nekdo spravnou hodnotu delku vstriku a vacku ? 2.0 bmm Dik.
  3. Cus, k tomu typu D taky potrebuje box apod aby chodil maxidot a ovladani na volantu, nevite ?
  4. Cus, kdyz mam vzadu 232 a chci 256. Musi tam prijit jedine cela naprava ? Nebo staci kdyz sezenu proste brzdy 256 ? Dik.
  5. Byl jsem ted na technicky a pohoda. Kat off, egr off a hodnoty lepsi jak novy auto, btw chip mam taky, motor asv. Ale ze bych z toho mereni byl nadsenej, to teda ne, drzet asi sestkrat podlahu pet sekund, zrovna klidnej jsem nebyl.
  6. Hi, jaky trysky doporucujete, jakou znacku a kolik by mel byt prumer vstrikovacich otvoru ? Meni se jen trysky, nebo musi i vstrikovace ?
  7. Zdravim. Mam rv 99, 66kw, agr. Ptam se, kdyz tam dam vstriky z 81kw, jestli musim vymenit i cerpadlo nebo cokoliv dalsiho jinyho ? Diky.
  8. PeITeeR

    Mlžení oken

    Chtel bych se zeptat, jestli je tento stav, po vyndani pyloveho filtru, normalni ? Zjistil jsem, ze mi chybi na filtru ramecek, coz zrejme take neni dobre. Jedna se o rv.99/66kw/300tisKm
×
×
  • Vytvořit nový...