Přejít na obsah

oda886

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem oda886

  1. oda886

    Fotky Rapidů z ulic

    a ještě na nádrž takovou tu chromovou nálepku z benzínky :-D prostě ukázkovej "benzínka tuzing" :-D
  2. oda886

    Fotky Rapidů z ulic

    29.5. jsem odjížděl ze zaměstnání a kousek ode mne stáli vedle sebe dva SB (MonteCarlo a StylePlus). Když jsem je viděl, tak jsem musel zastavit a i za deště udělat foto :-)
  3. Určo sem pak fotky dej ;-) Já si také připojoval subwoofer (tubu) se zesilovačem a říkám ti, že napojovat se pod pravým předním A sloupkem na kabeláž k pravým předním dveřím, to bylo nejhorší z celé montáže
  4. oda886

    Rapid MR 2016

    Vidím směrovky v zrcátkách (ne že by byly největší) a přední parkovací senzory, ale LED denní svícení nějak nevidím...
  5. Také jsem nebyl se zvukem úplně spokojen a proto jsem si vzal z mé předchozí Astry subwoofer - tubu (Blaupunkt GT-1200). Mám Swing a BT handsfree s hlasovým ovládáním a jsem s tím spokojen, takže jsem se jen paralelně napíchl na vedení do pravých předních dveří a na zesilovači (Blaupunkt GTA 260) potenciometrem nastavil úroveň vstupu a tádydády! :-)
  6. oda886

    Climatronic

    Takže ty krajní (4) se vlastně nedají vypnout... a je to vážně záměr? Není to zase šetření?
  7. Ty chyby v popisu produktu jsou docela k popukáni :-D
  8. Zdá se mi to, nebo 16" BEAM jsou stejné jako 16" ANTIA akorát v bílé ? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-%E2%80%93-beam-7-0j-x-16%E2%80%9C-5ja071496-fm9x http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny---antia-7-0j-x-16-5ja071496--8z8x
  9. Když koupíš origo škodovácký bezpečnostní šrouby (odkaz v prvním přízpěvku), tak na ně lze koupit i origo plastový krytky (odkaz ve 3. přízpěvku). Mám to tak i já na autě... Akorát nějak moc nechápu smysl toho, že škoda prodává jen 2 typy bezpečnostních šroubů, to není pro zloděje příliš velká překážka.
  10. oda886

    Zadní kotouče

    já teď rozdíl předních a zadních neuvidím ani nevyfotím, mám obuté zimní plechy :-(
  11. oda886

    Zadní kotouče

    Já měl na Astře G Caravan takové zařízení, které mechanicky regulovalo brzdnou sílu zadních kotoučových brzd dle zatížení. Bylo uprostřed mezi koly připevněné k podvozku a pružinka uchycená k torzní příčce. Jestli je to i u Rapidu, to nevím...
  12. Mám liftback 03/2013 s MaxiDotem bez xenonů a dokud nezapnu alespoň parkovačky, tak se čísla na budících nerozsvítí ani kdybych se modlil... Ale je fakt, že nějaká automatická regulace míry podsvícení tam bude (zkoušel jsem svítit na spodek otáčkoměru, ale nepřišlo mi, že by se něco změnilo). Když přijedu v noci ke garáži, tak svítí budíky normálně (neoslňují), pak otevřu dveře (stropní světlo zasvítí, nějaké čidlo zareaguje) budíky se rozsvítí na max a pak když zase zavřu dveře (a stropní světlo zhasne), tak lze zřetelně vidět jak postupně ubírají na podsvícení aby neoslňovaly :-)
  13. oda886

    Vady a neduhy

    Ježiši... uplně se mi neudělalo dobře...
  14. A co parkovací senzory? Ty to ukazuje jak?
  15. Rapid má opravdu v předních dveřích 13cm středobasy a v zadních 16,5cm širokopásma? Příjde mi podivné, že v zadních dveřích je větší průměr než v předních. Zatím jsem to viděl buď obráceně, nebo stejné.
×
×
  • Vytvořit nový...