Přejít na obsah

tony.m

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem tony.m

  1. Mám to samé a nevím co s tím? Děkuji.
  2. Vyřešil jsem to takto: http://forum.skodahome.cz/topic/134129-radio-rcd-510/
  3. Hraje to i za rohem, citlivost toho tuneru není o nic horší než ve Swingu, jen nemá to RDS. Ale má měnič na 6CD, přehrává SD karty, má dotykový displej a stál jen 4000,-KČ. Vyrábí to firma Delphi, která to v Číně dává rovnou do Škodovek. Navíc všechny konektory perfektně pasují a veškeré ovládání i z volantu funguje. Nemusel jsem ani nijak aktivovat AUX vstup, hraje i přes bluetooth. Koupené v Čechách a v záruce. Za tu cenu RDS oželím. Stejně si většinou pouštím svoji hudbu. Za 7000,- tam mají i verzi s GPS, RDS a DVD přehrávačem. Dokonce i v Češtině. Ta by snad mohla jít do toho mého nahrát. Ale rovněž nevím jak.
  4. No jo, ale v service menu to RDS ukazuje.
  5. Pořídil jsem si do Rapida originál Škoda autorádio RCD510. Vše funguje, včetně ovládání na volantu a couvacích senzorů. Nemá ale RDS(asi verze pro Čínu) Neví někdo kde sehnat jiný firmware? Domnívám se, že ten by o opravil Díky předem.
  6. Myslíš? To bych právě potřeboval zjistit, jestli s tím nemá někdo zkušenost.
  7. Nemá někdo radu?
  8. A nedalo by se nějak do staršího Rapida sehnat to rádio Bolero, které se montuje od letoška do MR 2016?
  9. tony.m

    Rapid MR 2016

    No mně hlavně vadí, že místo automatické klimatizace dávají v ceně MaxiDot. Kdo měl někdy mechanickou a přešel na automatickou, tak by nikdy neměnil. Co tam nastavím, to tam mám. Ve Fábii, kde jsem měl mechanickou, byla buď zima, nebo teplo. Prostě hrůza.A celkově měl být Rapid do 300 tisíc, pak je ještě cenově zajímavý, jinak už je to úlet. Tak byl i původně koncipován, jako výplň mezery na trhu mezi Fábii a Octavii.
  10. tony.m

    Rapid MR 2016

    Tak jestli Swing stojí 3500,-KČ, tak to bych ho bral. Jen aby to šlo vyměnit (kabeláž atd.). Také se mi líbí ty mlhovky s led svícením.
  11. tony.m

    Rapid MR 2016

    Jinak by mne zajímalo jestli půjde koupit to nové dotykové rádio Bolero (v konfigurátoru jej mají za 6900,-KČ) a jestli půjde vyměnit za to stávající?
  12. tony.m

    Rapid MR 2016

    Tak já mám Rapid Ambition Fresh 1,2 TSi 63kW cca dva roky, má automatickou klimatizaci, zadní stěrač, zadní asistent parkování, plnohodnotnou rezervu, vzadu navíc dva repro atd. a to vše za 299000,-KČ, se Škofinem za 269000,-KČ. Když jsem si tuto sestavui dal do konfigurátoru na model MR2016, tak by mne to stálo 377000,-KČ včetně Sun setu, za který je tam rovněž příplatek.
  13. Já zkusil toto: http://www.auto-doplnky.com/odstranovac-skrabancu-z-plastovych-a-plexi-dilu-sonax-305000-p9054
  14. tony.m

    Voda ve dveřích

    Mně to dělá jen u levých zadních dveří. Měl jsem tam vždy vody po každém dešti jak v umyvadle .Kromě klepajícího silentbloku další "vychytávka", kterou musí můj Rapid mít. Ještě se jdu mrknout, jestli tu někdo nepíše o cyklovači stěračů. Při delším používání(delší jízdě v dešti) se z něj ozve po určité době zvuk, jako když natahuješ pendlovky! :-(
  15. Tu Škodovku nechápu, když už nesvolává všechny postižené majitele Rapidů k výměně sama od sebe(dle mne už musí o celé problému vědět), tak by aspoń mohla informovat své autorizované servisy o celé situaci, aby jejich technici nekoukali na reklamujícího zákazníka jak jojo! Už by to chtělo dát do médií a viděli byste ten fofr! ;-)
  16. Pro Vlakrase-nenech se odbýt, musejí Ti ten silentblok vyměnit za ten 6RF199555H jako mně. A po opravě mí říkali, že jej museli vyměnit komplet včetně originál šroubů, ani ty původní tam nenechali, utahuje se to momenťákem, tak o nějakém pouhém dotahování nemůže být ani řeč. Jen mne mrzí, že Škodovka o tomto problému u Rapidů snad už ví, a jelikož tam snad mají i evidenci do kterých vozů namontovali ten klepající díl 6RF199555D, tak bych čekal, že jako správná automobilka s dobrým jménem všechny majitele těchto Rapidů sama sezve do servisů a z vlastní iniciativy jim to nechá vyměnit. Mám kámoše učitele, technický antitalent, ten ani nezjistil, že mu něco klepe a pak se divil, že to klepání co se mu tam ozývá,že tam nemá být ;-)
  17. Tak díl dnes vyměněn za ten avizovaný(jen mne na něm zaráží ten datum výroby-viz. foto výše)), do Servisní knížky nic nezapsáno(prý se tam uvádějí jen velké opravy), při vracení vozidla nic neukázáno(co bylo měněno), starý díl nepředán. Jen pronesena poznámka od garančního technika v tom smyslu, že před výměnou to ještě jednou projeli a tentokrát prý nic neslyšeli. Přitom já, když jsem jim to tam rán vezl, tak ano. A projevovalo se to daleko častěji, než zpočátku. Až nyní najedu pár km, tak napíši další poznatky po výměně.
  18. Pánové, ták zítra mám konečně přistavit autíčko k výměně. Budou mi montovat díl 6RF199555H. Vím to, protože mi poslali mailem jeho fotku. Doufám, že těm kteří ho už mají, tak zatím neklepe. Díky!
  19. Pánové, vám co už to vyměnili, můžete mi poslat svá VINka, abych je mohl říci technikovi. On se asi nemá čeho chytit. Nechci tam mít auto dva dny! Díky předem!
  20. Pánové, tak dnes jsem navštívil autorizovaný autoservis, kde se mne ujal garanční technik. Vozidlo se mnou projel a potvrdil, že klepání v levé přední části vozidla způsobuje silentblok sloužící k uchycení převodovky ke karoserii vozidla. Ovšem náhradní díl odmítl předem objednat dokud vozidlo nerozeberou a jeho domněnka se teprve následně nepotvrdí. Což znamená minimálně dva dny odstavení vozidla do servisu, bez možnosti z jejich strany bezplatného zapůjčení náhradního automobilu. Prý to není možné jednak proto, že jsem vozidlo zakoupil v jiném servisu ( nemohu za to, že jej v době, kdy jsem jej sháněl, u nich neměli),a druhak proto, že vozidlo není nepojízdné. Mně se tento postup ze strany autorizovaného partnera Škoda Auto jakým Autostyl Trutnov jistě je, zdá vůči majiteli nového vozu, jenž ho má doposud v záruce a na kterém se projevil vadný díl ne vinou majitele, jeví minimálně jako nekorektní a způsob řešení celého problému je pro mne nepřijatelný. Jak to probíhalo u vás, což už to máte vyměněné? Díky předem za odpověď'!
  21. Pánové, nezlobte se na mě, ale tento přístup Škodovky, kdy dělá mrtvého brouka a tváří se, že žádný problém neexistuje, se mi pranic nelíbí. Sami by si měli svolat všechny Rapidy ke kontrole a nabídnout pomoc, Nebaví mě chodit do servisu a tam jim vysvětlovat, že mi někde něco klepe. Koukají na mě jak na nějakého potížistu.
  22. No já mám Rapid vyrobený také v dubnu. Ten silentblok by to mohl být. Ale takhle brzy?! Leda by byl z materiálu, který mrazem ztrácí původní vlastnosti, a pak klepe. Jinak u Favorita mi silentblok ramena přední nápravy začal klepat až na 100000km. A stabilizátor mi u Fábie odešel na 60000km. Ale to byl úplně jiný zvuk a při každém najetí do díry. U tohodle to tak není.
  23. A zjistil jste někdo, že když otočíte volantem, že se mění intenzita světel? Že trochu pohasínají. To bude asi tím elektrohydraulickým posilovačem. Ale je to normální?
×
×
  • Vytvořit nový...