Přejít na obsah

CROSSRUNNER

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem CROSSRUNNER

  1. Já bych si dovolil lehce nesouhlasit, ač respektuji že tomu zcela určitě rozumíš tak 100 x více než já. Mám Passata B7 125kw a taky "logicky" duní. Režim sport to vyřeší jen částečně a není to řešení, protože to pak je schopno točit na 2 klidně ke 3000 a nepřeřadí dle potřeby,pocitu... sice to neduní, ale zase řve z druhé strany.Prostě v režimu sport to není uživatelsky příjemné točí to pro změnu strašně moc, hlavně při akceleraci, byť jemné.Chtělo by to něco mezi, to jest aby otáčky nepadaly tak nízko když člověk jede těch 50-60 ve městě v režimu D. Jedna věc je to testovat krátce a nebo pak s tím 14 dní jezdit po městě,myslím že by jsi změnil názor, to fakt režim S nevyřeší.Je to nepříjemné.
  2. Prostě auta v prvním 2 letech výroby je lepší nekupovat, vypozorovat typické závady a pak buď koupit(pokud nejsou) a nebo vyčkat na FL.Ať Vám to dobře dopadne, protože tohle je opravdu za čarou, aby tloukl podvozek jak žebřiňák.
  3. Přemyšlím o tomto motoru,(162kW) takže pokud by byla další infa o spotřebě, budu rád. Samozřejmě i s popsaným stylem jízdy....Zajimalo by mne to i ve stylu, když se jede dle předpisů. Díky.
  4. No, měl jsem chlapi už hodně nových aut.Na každém bylo něco, co mě zvukově nesedělo.Za ta léta jsem zjistil,že to je / byla prostě vlastnost daných motorů a nemělo cenu to řešit a já "vůl" řešil. Máte 5 let záruku, jezděte a neřešte.Pokud to je závada, tak se to brzo projeví, což si nemyslím.
  5. Ano zvyšuje.... http://www.vif.cz/novinky/test-v-casopisu-svet-motoru---prisady-v-benzinu-cisti.html
  6. Mám 20 %, gratulovat nemusíte. ☺
  7. Tak hlaste spotřeby. Tento motor místo TDI určitě lze vzít. ☺
  8. Tipnul bych si ze to jde na dálku dle předpisů za mnohem méně.
  9. Osobně bych dával klidně 95 ale doléval bych tam VIF.Pak vím že tam aditivum opravdu je a i to zvyšuje cetanové číslo.Obchodníkům nevěřím. Moc marketingu a za hodně peněz.
  10. No je to o výrobě ono by to byla komplikace a taky logicky kdo to chce tak připlatí.
  11. Vždyť tam je.A dcc tam jde taky dat.Bomba.
  12. Kluci kdyz jsem tam koukal tak tam fakt byl.
  13. Sport line je v ceníku na škoda auto.
  14. Tady jeden ferda z DE píše že to je Lava.Co to je tedy za barvu? http://www.skodacommunity.de/attachments/siii-combi-lava-blau-jpg.87513/ http://www.skodacommunity.de/threads/welche-farbe-beim-combi.101455/page-6
  15. Pozor, ne každý se za 5 let provozu vejde do 100 tkm.Nejde to tak lehce říci, že to je drahé, je to o tom kdo kolik najede,Teď nabízejí 5 let / a 150 tkm za 21.400. Na druhou stranu, pokud má člověk aspoň těch 14 % slevu a dá dolu DPH 21 %, tak je to za 15 hadrů.Což sice není taky žádná hitparáda, jinde je to zdarma, ale za ten klid to může někomu stát.Tedy pokud ví že to najede. Apropo, jak jdou slevy, už zde nikdo moc nepíše, asi žádné nedávají.:-)
×
×
  • Vytvořit nový...