Janysek Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Zdar pánové, mám docela pro eletrikáře oříšek a chci se zeptat jestli lze přepojit kontrolky budíků. Vlastním O I r.v 2000 a po úderu blesku do auta odešly budíky v autě ( vůbec nereagovaly ) tak jsem sehnal budíky z O I r.v. 2001 a i klíče.Po výměně budíky v pohodě ukazují rychlost a i ostatní kontrolky,až na jednu. Na kontrolku dobíjení akumulátoru před nastartováním se vůbec nerozsvíti. Po kontrole eletrických schémat na O I r.v 2000 a 2001 je jiné zapojení. Nemáte někdo radu jak to správně přepojit aby to fungovalo,sice eletrikář jsem, ale tohle to fakt vůbec nevím. Předem děkuji za vaše názory a rady. p.s. Co jsem vypozoroval je tam rozdíl v diodě,že by uložit diodu do přívodu od alternátoru?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 zapojení je stejné - měnil jsem spoustu budíků z 2001 do 99-2000 a kontrolka dobíjení vždy chodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 po uderu blesku v aute umrelo vic neci nez jen budiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Problem muze byt v tom ze kontrolka zhaveni funguje, ale dioda ktera ji zobrazuje je kaput ta kontrolka funguje skoro porad mohla odejit. Nic nevydrzi vecne zkusil bych vymenu dane ledky za jinou teze barvy .. popripade ji odletovat vyzkouset.. jestli tam do ni jde proud a jestli je vse ok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.