jartoo Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Ahoj všem škodovákům, chtěl bych se Vás všech zeptat, po zkušenostech a hlavně najetých kilometrech s tímhle motorem, jak ho hodnotíte. Je to opravdu takový držák jak se říká, a kolik vidíte jeho životnost při pravidelné samo doma údržbě v počtu najetých km?Díky za komentáře, případně za přesunutí topicu k již zodpovězeným příspěvkům. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 To je individualni... 400.000 km treba. Ale auto uz je dost stary, takze treba hadicky budou odchazet a takovy malickosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJCO Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Presne tak, je to hodne spekulativni Ono zalezi jak se celou dobu s autem zachazelo a jestli bylo pravidelne servisovane, naplne atd. Pokud nebylo nejak tyrane a olej meneny jak si majitel obcas vzpomel, neho hned vytacene za studena do otacek atd atd.. Tak by tento agregat mel vydrzet pomerne hodne. Ovsem pokazit se muze i nejaka vec co byla pred rokem menena, takze kazdy musi pocitat s tim, ze na aute muze takrka kdykoliv neco odejit do vecnych lovist. Ps. U kamose v praci, maji firemni 2 octavie jednu 66kw a druhou 81kw. Obe maji nalitane kolem 500tis a porad frci, az teda na tu 81kw ktera pred par mesici po totalni bouracce skoncila svoji zivotni eru Na autech se podle vseho stridali pouze 2 ridici a octavie jezdily dalove trasy, takze asi proto vydrzeli tolik. Kolik jeste vydrzi ta 66kw tezko rici, ale verim ze jeste ma neco pred sebou, pokut nedopadne jako jeji kolegine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Vloženo 25. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 diky, tak tech 400 jsem chtel alespon slyset, i kdyz je mi jasny, ze muze kleknout zitra..ja jen jestli je treba se bat, i kdyz asi vyhodny koupe,ale 260tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš1000 Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 já mám 350tis. a auto je stále super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 motor yako takovej vydrží moooooc ale fšechno wostatní kolem budeš repasovat (měnit), starter, čerpadlo, turbo, čidla, váhu, hydroštely, ..... o motor se neboj vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 kdyz jsem prodaval svoji 1,9TDi 66kw + cip tak mela skoro 400 000km. A jela porad hodne pekne. Ale je to individualni, kdo meni poctive olej a jezdi s tim rozume tak motor neznici... Do nafty vif nebo trosku oleje do nadrze a nebal bych se ani o cerpadlo a trysky...s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.