ESBECKO Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Čau chci se zeptat jestli někdo neměl podobnou závadu jako já. Od určité doby mi přestalo svítit zadní osvětlení SPZ a nejde mi otevřít kufr z venku, musím jej otvírat přes páčku vedle sedadla řidiče (ještě, že ji tam mám). Ještě jsem si všiml, že po zamčení auta mi stále svítí žárovka v kufru a zhruba po 30min. se vypne. Pojistky jsem kontroloval a jsou v pořádku. Hádám že by to mohl být nějaký přerušený drát mezi kufrem a víkem kufru nebo spínačka světel (osvětlení SPZ). Možná, že je to i vadný zámek, nebo mikrospínač na víku. Mám fabii 1,9TDI sedan r.v.2001. Jestli měl někdo podobný problém tak prosím napište jak jste jej vyřešily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edro Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Bohužel mám stejný problém .... napadá mě, že by mohli být skřípnuté kabely nebo tak něco .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpbaxter Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 měl jsem stejný problém u sedana, byly přeskřípnuté kabely ve svazku vlevo při otevírání kufru sundal jsem tapecírunk kufru + odizoloval kabely a kabely jsem napájel, drží to zatím zhruba rok pak zřejmě výměna kab. svazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.