Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den.

Od ČPojišťovny jsem obdržel platbu s rekapitulací a tak jsem tím prošel a nad některými věcmi se zamýšlím.

Pojišťovna mi tam nabízí "výhody zdarma" - Asisstenční služby - PŘI PORUŠE VOZIDLA

odtah zdarma 50km,zprostředkování a úhradu práce až 2h. mechanika k odstranění následků poruchy pojištěného vozidla......

při zavolání na jimi u ČP avizovanou Asist.službu.

Zajímalo by mne jaký je rozdíl zavolám li tuto ČP As.službu nebo na Škoda Assistance kterou mi zase doporučuje

servis Škoda kam jezdím na roční servisní služby, - jak je to s platbami při poruše u těchto služeb ?

Vloženo

Co na tom nevíš?

Pojišťovna Ti nabízí služby a výhody zdarma pokud je využiješ u firmy, kterou doporučují a se kterou mají nějaký smluvní vztah.

Pokud budeš chtít proplatit služby vykonané jinou firmou tak se budou kroutit.

No, ono, oni se budou kroutit v každém případě. Aĺe v tom prvním míň. Snad.

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Co prosím znamená záruka mobility? Konkrétně co nabízí Škoda v rámci tohoto produktu zdarma?

Uvedu příklad - porucha 10 km od servisu, zavolám asistenční službu, oni auto odtáhnou do servisu a opraví. Auto je v záruce. Budu něco platit?

Vloženo (editace)

Podívej se do servisní knížky,je to tam napsaný. Nebo se zastav u nejbližšího dealera škodovky... Já využil několikrát záruku mobility ještě u FI,bylo to tedy už po skončení záruky na vůz. Výjezd mechanika (bylo to vždy o víkendu) a práci (napíchnutí na diagnostiku,výměnu dílů) jsem neplatil,korunky chtěl jenom za materiál (v mém případě 2x zapalovací cívka).

Editováno: , autor: Pawouk
Vloženo

Tak do dneška jsem měl v servise Octavku 2.0 TDi - měnili turbo. Jelikož mělo auto najeto jen 90 tisíc, škoda-auto poskytla turbo zdarma. Platil jsem jen práci a nový olej.

Napadá mě otázka, pokud by bylo auto v záruce, platil bych rovněž olej? Předpokládám, že by to po mně chtěli, ovšem závada je to na vrub výrobce... má někdo zkušenosti?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...