Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to je sázka do loterie. Ale spíš to nezapises.

Tady jedině koupit nová kola (s typovym listem) o stejném rozměru jako jsou ty z OIII. Nechat je zapsat a pak už tam můžeš dát jakákoli s tím rozměrem. Je to ale trochu krkolomny a finančně náročný...

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Tohle mi vysvětli! Proč lidi utratěj peníze za kola, nechaj si je opravit, nastříkat, takže docela dost peněz a pak na to koupí ty nejlevnější šlupky. 

Já to prostě nechápu :-)

Btw.: Klidně prodám origo RS 18" Zenit, nebo jak se to jmenuje. I s gumama. Ale jen proto, že se mi ty runflaty nechce sundavat :-D

Editováno: , autor: JohanJFV
Vloženo

Já bohužel testoval gumy čínské, indické a další. A bohužel mne většina přišla hrozná na mokru, některé už nedávaly rychlejší jízdu na suchu. Ale může se najít výjimka mezi lowcost gumama. 

Ale hodně záleží na stylu řidiče. Pohodovému poklidnému řidiči i Nankang na vodě přijde jako dobrá guma.

Jen jsem se podivil.

Johan

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

panove, mam na Vas dotaz :) vim, ze O2 ma maximum v TP povoleno R17. O2 RS ma v TP maximum povoleno R18. ma nekdo z Vas potuchu, zda-li je mezi O2/O2 RS nejaky jiny rozdil, nez motor/brzdy, pripadne nizsi svetla vyska? a ptam se: mate nekdo v TP zapsane R18, aniz by jste mel R17? myslim kola original Skoda

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, měl bych prosbu ohledně disků na Octavii II (sedan 2005), vejdou se mi disky s rozměrem 8.5J x 18 ET45 ?? popřípadě bude to hodně vyčnívat? Nemáte s tím někdo zkušenosti. Za jakoukoliv radu předem děkuji 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj mam prosbou chtěl bych se poradit chtěl bych si pořídit tato kola jsou to 18" a mam to na dvojkovou octavii v combiku bílá barva snížená co myslíte budou na tom vypadat dobře samožřejmě nevim přesně jakou barvu budou mít ,předem děkuji za nazor

post-58996-0-69616500-1429642253_thumb.j

post-58996-0-30088600-1429642254_thumb.j

post-58996-0-70271800-1429642254_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...