Přejít na obsah

Problém s ESP


alesak1188

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny duchapřítomné škodováky, dostala se mi na dílnu Octávka I 1,9 Tdi 66Kw r.v.2001 se svítící kontrolkou ESP trojuhelník a dokola kolečko seic šipkou. Na VCDS mi to řeklo vadný senzor tlaku brzdové kapaliny, po výměně čídla jsem vymazal chyby, přes login 41680 základní nastavení a přišel na řadu jízdní test ESP, po proceduře nastartování a prudkého sešlápnutí brzdy, správně začala blikat kontrolka ESP. Tím došlo k nastavení nějakých hodnot do základu. A přišel na řadu samotný jízdní test, klidnou jízdou 15-30km/h s projetím zatáčky s otočením volantu nejméně o 90stupnů po dobu max. 50 sekund. A mělo by být hotovo, jenže není. Vše by mělo zhasnout, jenže mě zůstává svítit ABS kontrolka, což podle literatury je ńedokončený test. Jenže at jezdím jak jezdím nezhasne a nezhasne. V paměti závad ABS je nedokončený jízní test ESP a nejde to zaboha vymazat ani nic. Nevíte někdo jak se teho zbavit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde jen o to,udělat správně ten test.Musíš najít nějaký větší parkoviště,na silnici to neuděláš,tak to ani nezkoušej. Pak trochu to rozjet,min na 30km za hodinu, řízneš to do prava jak prase a hned doleva. Když se to nepovede napoprvé,nezoufej a kdyžtak to zkus obráceně jak píše Sejra, taky nás to trochu potrápilo,ale na kterou stranu se zátačelo první si už nevzpomenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

zdravim vsechny tak sem si udelal ESP a podle visu sem kontroloval zda vse je poradku ,pak prisel test ESP a mam problem kdyz seslapnu pedal tak by mela kontrolka blikat a bohuzel u mne nic neblika jen sviti abs a esp na vagu to hlasi to same jak kolega na zacatku test v rozpracovani a spatna poloha volantu ,kdyz sem chtel nastavit volant tak to nejde ,mohu vas pozadat zda muzete poradit jak postupovat moc dekuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...