Přejít na obsah

Odcizená Fabia - nalezena odstavená


Podlo

Doporučené příspěvky

Zdravím, dneska v ranních hodinách ukradli mému kamarádovi v Horních Počernicích škodu fabia 1,4Tdi. Kámoš to už téměř odepsal. Přesvědčil jsem ho, aby objel okolí, že třeba bude auto někde odstavené. Po hodině hledání našel auto odstavené asi kilák od místa odcizení. Takže pokud vám někdo ukradne auto, je tu šance... Ale přístup policie mě fakt dostal. Místo toho, aby policisté zkusili zloděje chytit - v podstatě si tam na něj počkali - začali vykládat, jaké že má kámoš štěstí, že to auto asi přestalo jet a tak ho odstavili. A spousta dalších perliček. Skoro mám pocit, jestli oni z těch ukradených aut nemají nějaké provize. Naštěstí to tentokrát dobře dopadlo, ne jako s naším roomsterem, který tu visí v této sekci od minulého roku.

Editováno: , autor: Podlo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to sis u kamarada vysloužil velké významné plus. Zloději se bojí aktivního Sherloga, proto ty auta většinou odstavují a za pár dní si pro ně přijdou. Nemají rádi, když je nahánějí policajti v autech, tam to ještě u policie funguje. Zkušenost s místní policií je u mě stejná, snaží se, aby tě měli rychle z krku a hlavně, aby něco nezkazili, takže i když je někdo podezřelý, tak presumpce neviny má dvojnásobnou váhu než podezření a nepřímé důkazy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...