CHili Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Zdravím všechny motoristy. Mám problém na mé dvojkové octavii r.v.2007 L&K. Z ničeho nic mi přestaly zamykat dálkově levé přední dveře, řučně zamknout jdou ale jinak ne. Při dálkovým zamknutí mi lévé přední dveře nezamknou a jen začne blikat a po chvilce svítit červené světýlko na dveřích. Zkoušel jsem jestli jdou na těch dveří ovládat okna, jdou ale levé zadní okno nejde. Po chvílce zamykání a odemykání se zablokovaly levé zadní dveře a už nejdou odemknout ani zamknout ani zevnitř otevřít+po zamknutí ovladačem mi začnou blikat varovné světla, a po odemknutí mi ve dne začnou svítit xenony, které mejí svítit při odemknutí jen večer. (ještě bych se chtěl zeptat nemůžu najít v návodě co je za knoflík s namalovaným autičkem na levo od sedačky u řidiče, ). Prosím o odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Ten knoflík je na vypnutí hlídání vnitřního prostoru. například, když v garáži větráš auto a máš ho zamčený, tak aby ti při průletu každy mouchy auto nehoukalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.