Fakestring Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Zdravim, mne sa svetla rozsvecuju este ked je kluc v polohe zeravenia/diagnostiky, t.j. este pred startovanim. Nie ze by to zatial vadilo, ale netecu potom pri startovani zbytocne vysoke prudy? (je to O II 2006, cize denne svietenie je normalnymi stretavackami). Neda sa to prekodovat, aby zasvietili az po nastartovani? Na inych znackach to tak funguje, ako to mate vy ostatni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Mám to samé. Neboj je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 OII RS světla svítí při zaplým klíčku a povolený ruční brzdě. Pokud zatáhneš ručku zhasnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Mě svítí hned když auto odemknu. Pěkně mě to sere, potřebuju to nějak vyrušit. Je to moc složité nebo to je brnkačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Je to leaving home.. Nastavíš dobu svícení, vypneš v menu maxidotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) OII RS světla svítí při zaplým klíčku a povolený ruční brzdě. Pokud zatáhneš ručku zhasnou. Tohle je nakódovaný denní svícení pro Ameriku a to co popisuje autor vlákna pro EU a Skandinávii. Editováno: 7. Březen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Já taky netvrdím, že ne. Jen sem to uvedl, že tady je tadle možnost, že světla nemusí svítit při startování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Zdravim, mne sa svetla rozsvecuju este ked je kluc v polohe zeravenia/diagnostiky, t.j. este pred startovanim. Nie ze by to zatial vadilo, ale netecu potom pri startovani zbytocne vysoke prudy? (je to O II 2006, cize denne svietenie je normalnymi stretavackami). Neda sa to prekodovat, aby zasvietili az po nastartovani? Na inych znackach to tak funguje, ako to mate vy ostatni? Mně to taky nejde moc do hlavy, na fabii se světla rozsvítily, až když běžel motor, jinak při otočením klíčkem svítily parkovačky. Takže já to řeším při mrazech tak, že přepínač světěl dám do pozice "parkovačky", potkávací světla zhasnou a svítí jenom parkovačky, pak nastartuju a pak dám přepínač světel buď doleva (ve dne, kdynepotřebuju mít osvětlenou palubku) a nebo doprava (v noci). Dsoti nepraktické, ale alespoňo pár ampér ulevím akumulátoru při startování. Nevím proč je to udělané takhle debilně, když na fabii to jde udělat tak, že světla se rozsvítí až při běžícím motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 aj ked podla mechanika a utoelektrikara by zappnute svetla nemali mat vplyv na startovanie ja si nemozem pomoct, mne to startuje lepsie ked mam vypinac v polohe "parkovacky"...toto denne svietenie si dam pri najlbizsej navsteve servisu vypnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 kdyz pujdete pred auto v dobe startovani tak ve chvily kdy to auto potrebuje tak si svetla samo vypne a pak se znovu rozsviti, takze pri startovani zevnitr je videt jako pohasnuti svetel... HTP 12V: pokud myslis fabii prvni generace tak ta to mela, protoze denni sviceni bylo reseno samostatnym modulem ne centralni elektrikou - stejne tomu bylo i u Octavie I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Já taky netvrdím, že ne. Jasně, já sem taky netvrdil že něco tvrdíš Jen sem to prostě pojmenoval a uvedl že je to kódováním ve chvily kdy to auto potrebuje tak si svetla samo vypne Stejně tak i vypne zaplé rádio atd. Nicméně to pro ty co parkují venku a často startují není podle mně řešení protože baterka má i tak vyšší výdej a v mrazech je to sakra znát Osobně zkusím tu Ameriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 šulda: souhlasim, startovani venku je problem, ja osobne kdyz jsem parkoval venku tak jsem mel ameriku taky nastavenou. akorat ted kdyz mam garaz a hlavne v praze jezdim na denni i vnoci (vzhledem k tomu jak je mesto presvetlene tak to neni problem) tak mam nastavenou eu verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 a dalsia nevyhoda je aj ta ze svetla sa nedaju uplne vypnut pri nastartovanom motore...vzdy svietia minimalne parkovacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 pajko: pri amerikach staci dat rucku na prvni zub a svetla zhasnou, parkovacky pak nesviti jinak od toho podle me denni sviceni je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 no ved hej...aj ked mne by to viac vyhovovalo tak ako to ma mama na corse...svetla v polohe 2 (stretavacky) svietia stale a ked sa vytiahne klucik zhasnu...pri starte zhasinaju a rozsvietia sa az po nastartovani...v polohe 0 sa spravaju normalne (nesvietia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 pajko: a kdyz nechas rozsvicena svetla tak ti sviti po vytazeni klicku? me se v MR06 vypinaji, ale mam light assistent a v FL, ktera ho nema se mi taky vypinaj automaticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ok vysvetlim... poloha 0 cize vypnute svetla...otocim klucikom zaznu sa svetlia a svietia aj pocas startovania, po vytiahnuti klucika zhasnu poloha 1 parkovacky...otocim klucikom svietia, po vytiahnuti klucika svietia dalej a pipa mi signalizacia poloha 2 stretavacky...otocim klucikom svietia a svietia aj pocas startovania, po vytiahnuti klucia svietia iba parkovacky a pipa signalizacia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) pajko ja jsem pochopil jak to myslim, ja mam jen rozdilnou polohu dva, nez ty a sice: 0 vypnuta svetla: nesviti nic (druha moznost kdyz si zmenim kodovani - sviti mi denni sviceni, porad i pri startovani, po vytazeni klicku zhasne) 1 parkovacky: otocim sviti i pri startovani, po vytihnuti klicku sviti dal a pipa signalizace 2 potkavacky: otocim sviti i pri startovani, po vytihnuti klicku se zhasne a nic nepipa tim padem mi to funguje presne jak si popisoval ze to ma corsa Editováno: 8. Březen 2011, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 no a presne tak by som to chcel aj ja lenze na mojom aute to asi nepojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakestring Vloženo 8. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Aha, no, tak potom je mozno naj riesenie ta "amerika". Clovek si moze vybrat - pokial predpoklada nejake problemy (silny mraz, slabsia bateria), jednoducho zatiahne pred startovanim rucnu brzdu (ak ju este nema zatiahnutu). Predpokladam, ze hned po jej odbrzdeni sa denne svetla rozsvietia (?). Da sa to nakodovat bez problemov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 presne tak, hned po uvolneni brzdy se ti to rozsviti - ale sviti ti jen predek, takze za tmy musis rozsvicet normalne a prekodovani neni problem, je to jednoduche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maroki Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Dobrý den, na mé nově koupené(5let staré) škoda octavia II(1.6 75Kw,benzín) mi nejdou vypnout přední světla jiným způsobem,než že vypnu motor.Když je klíč v pohotovostní poloze,ještě před samotným nastartováním,tak světla svítí také.Prostě,když dám spínač světel do polohy "0"..potkávací světla stále svítí:-(...nevím ,jestli to není vlastnost vozu,ale v návodu k obsluze jsem se dočetl jen o automatickém modu,který umožňuje zapnutí okamžitě při startu,ale nikde není napsáno,že by světla neměly jít vypnout úplně za běhu motoru. Prosím o radu. Děkuji Petr V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 mas nakodovane denni sviceni, nech si to predelat, pokud to nechces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Mne asi 3 sec. po starte. Mam tam vložený klasický spínač za 10 €. Funguje perfektne len vzdy zapise chybu spinaca svetiel E1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ss123cx Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Zdravim, mne sa svetla rozsvecuju este ked je kluc v polohe zeravenia/diagnostiky, t.j. este pred startovanim. Nie ze by to zatial vadilo, ale netecu potom pri startovani zbytocne vysoke prudy? (je to O II 2006, cize denne svietenie je normalnymi stretavackami). Neda sa to prekodovat, aby zasvietili az po nastartovani? Na inych znackach to tak funguje, ako to mate vy ostatni? da sa to prekodovat ked zatiahnes rucnu tak zhasnu.pojdu ti len predne svetla.ja to mam tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.