Přejít na obsah

šplouchání v palubce


Blazer

Doporučené příspěvky

Mám podobný problém, myslel jsem si že to je někde chladící kapalina, takové přelívání vody s bublinkama, stává se to většinou při prudším zrychlení nebo při ostřejším úhlu odbočení... Kanálky jsem nekontroloval. Nikdo neporadí ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak uz asi vim co to zpusobuje, po nejakou dobu jsem resil proc mi po malych davkach unika voda, takze ani nebyla louzicka pod autem, Ted uz mam male louzicky a je to pravdepodobne dira ( prohnily chladick ) vody. Proteka, dostal se to obehu vzduch a to dela tyto zvuky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě dám vědět, počítám, že to příští týden budu vědět na 100%. Jinak to dělá takovýhle malý loužičky, pokud je voda na max, jakmile spadne na min. tak už loužičky nejsou. Se šploucháním se potýkám někdy od konce minulého roku a s úbytkem vody pomalu celý rok.Teče to z místa na chladiči kde je plast, guma a kov. Je to vidět mřížkou pod značkou a teče to z pravého spodního rohu chladiče pravděpodobně pokud stojím čelem ke světlům.

post-26209-0-57671500-1302499810_thumb.j

post-26209-0-84129900-1302499863_thumb.j

Editováno: , autor: GEAR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím, mám podobný problém. Jakoby ve středovém panelu někde mezi climatronicem a rádiem něco pořád bzučelo, ne šplouchalo. Ten zvuk je charakteristickej jako když vezmete hodinovej strojek, kterej natahnete, popoháníte a zpomalujete nějakým kolečkem.

Vyskytuje se to i pokud motor neběží, na II. polohu klíče.

Jsem z toho fakt jelen.. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám to samé a jsem z toho „daněk lopatáč“, kupodivu to dokáže takhle náhodně tikat takřak hodinu - déle jsem to nezkoušel, ale asi by to pokračovalo dál - přikládal jsem to klímě ale těžko říct, zatím nemám s tímhle konkrétním autem větší zkušenost, takže vařím z vody, ale tohle je jedna z věcí, která mě poměrně s*re...

EDIT: necituj předchozí příspěvky - odstraněno

Editováno: , autor: prokša
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem na to přišel!! Je to táhlo nějaký klapky, jakoby pod přihrádkou spolujezdce nalevo ke středovému panelu. Podle mně je tam nějaká zanesená detekce naklopení, takže se pořád snaží napolohovat. Zkusím to nějak vyčístit, vyfotím to a uvidí se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím,

od climatroniku je slyšet takový chrastivý zvuk, jako nějaké chroupání nebo jak to popsat, na fóru jsem to nikde nenašel jen tady mi to přijde jako stejný problém co psal connie06 nebo mrkvo. Ale když zapnu na climatroniku ventilátor naplno, tak to přestane. Dřív to zabzučelo jen občas, např při změně teploty, ale teď to bzučí až chroupe pořád, je to nesnesitelnéí a se zapnutým rádiem moc nejezdím, takže mě to hodně štve. Chci se zeptat, jestli to někdo vyřešil, tak čím to bylo. Jestli to byla ta klapka nebo co, tak kde ji najdu nebo co s ní udělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Ma_ro1, mám pocit, že jsem někde buď četl a nebo slyšel, že by se mohlo jednat o poškození klapky na rozdělování vháněného vzduchu. Zkus napsat Ace Venturovi, myslím, že Ti určitě alespoň naznačí co a jak. V tomto směru si myslím, že opravdu zná a střeva palubky má v malíčku, no uvidíš co Ti napíše. Hodně štěstí a měj se fajn! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Lanny, díky moc za tip. Určitě mu zkusím napsat, jestli poradí co obnáší oprava. Už jsem se ptal i v okolí mechaniků a taky říkali, že by to mohla být nějaká ta klapka nebo i motorek co ji natáčí. Ale i tak potřebuji vědět jak se k tomu dostat a co tam přesně vyměnit. No až nějak postoupím s řešením, tak sem napíšu co to bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...