Přejít na obsah

Fabia RS Klimatizace


Timmy

Doporučené příspěvky

Zdravim.Potreboval bych poradit,Kdyz zapnu klimu tak od kompresoru jde randal ale jen ve volnobeznych otackach jak se rozjedu tak je klid nebo kdz tocim vic otacek ale kolem tech 1000-1200 a jak vypnu klimu je klid.Pride mi ze to dela asi lozisko vevnitr v kompresoru,jak je mozne zavadu odstranit aby se nemusel kupovat novy kompresor, je docela drahy.Dekuji vam za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to ale asi nebyl uplne novy,sem koukal ze novy stoji kolem 13K to byl spis pouzity ne??prave se bojim kdyz bych sehnal pouziti,aby se nevysral znova.Ale ted sem kdyz sem jel verer domu tak bylo chladno a zapnul klimu tak byl najednou klid jen to 2x trosku hvizdlo ale uz nic vic tak nevim jestli jen kdyz je venku teplo coz o vikendu bylo :) .Je treba mozny ze majitel predemnou rikal ze klimu nepouzival ze mu vadila a ja ji zacal pouzivat asi pred tydnem tak jestli kvuli tomu ze tam byl naky bordel zaclo delat kraval a treba se to zlepsi??

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a koukal jsi při běhu motoru na volnoběh do motoru? nejde ten zvuk třeba z volnoběžky na altíku nebo unaveného napínáku řemene? kompresor ve fábii se totiž točí pořád i když je klima vypnutá /narozdíl třeba od ochcávky/ a přečerpává malé množství náplně, aby bylo zajištěné mazání.

až ti to bude rachotit, vem si kovou tyčku, dej ji na kompresor a uchem si poslechni jestli rachotí přímo on.

jina nový kompík koupíš za 7,5t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dobry napad skusim to,ale asi nejvetsi pravdepodobnost to bude kompresor,jak sem psal vyse tak pri vypnuti klimy to prestane.Ted jak je asi chladnejc nebo nevim presne, tak uz to vubec nedela tak se necham prekvapit furt jezdim s klimou abych testoval a zatim od vikendu nic,uvidime az se oteply jestli to bude mit vliv :)

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...