Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potvrzuju. Na služební FI - combi jsem před lety nalítnul na kus solidního plechu spadlý z korby Avie jedoucí přede mnou - nedalo se tomu zabránit. Plech jsem trefil přesně na střed nárazníku, udělalo to do něj asi 5cm hluboký zásek a navíc to od něj urvalo spodní plastový kryt motoru, o který se to zastavilo. Naštěstí mne napadlo si poznamenat SPZ té Avie, zastavit a zavolat chlupáče. Vyfotili to, na to že plech spadnul z auta přímo přede mnou jsem měl 4 svědky (kolegové z práce), tak sepsali protokol, já "šus-plast" provizorně přilepil balíkovou lepicí páskou a se sevřenou (_!_) jel zpátky do firmy. Šéf samozřejmě řádil jak černá ruka, autu bylo asi 3 měsíce, teprve zmínka o tom, že nehoda je nahlášená a měla by ji pokrýt pojistka ho uklidnila. Dostal č.j. a telefon na oddělení, které to vyšetřovalo (bylo to 150km daleko od domova) a zbytek vyřizování šel mimo mne. Ještě nějakou dobu pak fábule jezdila s "flastrem" hnědé izolepy přes čenich a asi po měsíci mi šéf ukázal fakturu ze značkáče - nárazník bez laku 3800,-, výměna celkově i s lakem 8500,- . Obojí bez DPH. U dvojkové fábule to nebude jiné. Nezavolat tenkrát chlupáče, měl bych vyděláno - zaručeně by mě to nechal komplet zacvakat...

Vloženo (editace)

Najel do zmrzlé hroudy sněhu (prý)... Stálo ho to 5000tis.(spoluúčast)

post-18950-0-07055000-1302539136_thumb.jpost-18950-0-04643700-1302539183_thumb.j

A tohle měl taky za 5tis. Oprava 65tis. Behem pul roku.

Editováno: , autor: Jay Kay
Vloženo

To s tím předním nárazníkem bych klidně věřil - je to jen kus plastu, v mrazu zkřehne a pak stačí i malá rána a tříští se jako sklo. Ale ten zadek, to musel bejt masakr - to se potkal se sparťanama, nebo s baňykovcema? Zadní sklo, rám skla na 5. dveřích, pravý sloupek, křápnutá skupinovka, odřený nárazník - kdyby ten otisk nebyl evidentně od něčeho placatýho, tipoval bych baseballovou pálku...

Vloženo

Nechal auto na pakovišti v práci a když šel z práce tak to bylo takhle. Říkal že tam ráno viděl nějakou Avii tak to vypadá že to byla asi ona? Samo že frajer nenechal liístek nebo tak něco.... A perlička, tata si toho prý ani nevšiml až jak byl na Rudné,že má rozbitou šibu.... no comment.

Vloženo

Přitom, že FII má na výšku asi 1,5m a ten otisk je zhruba metr dvacet - metr třicet vysoko (přibližně v polovině výšky zadního okna) si kladu otázku, co na jakékoliv Avii je tak vysoko a tak daleko vysunuté, aby to zároveň nenechalo stopy o kus níž - snad jedině že by to byla stará "A-třicítka" valník a nabořil to do té fábule rohem - zadním čelem ložné plochy - nebo možná (podle toho otisku na sloupku) odklopnou bočnicí ("sajtnou") - celé to dělá dojem spíš úderu vedeného rovně shora dolů než jakýmkoliv směrem ve vodorovné rovině...

Samozřejmě že oprava byla mastná - ten sloupek se musel rovnat, páté dveře možná rovnou celé měnit, vlepené sklo, pak lak minimálně na zadní třetině autí, k tomu ta pomerančová metla... Ale že by si toho nevšiml - to musí bejt pantáta docela nátura...

Vloženo

No on můj otec je hooodně velkej flegmoš,takže si třeba ometá v zimě auto hráblem na sníh,které se používá na chodníky (taková ta plastová lopata) když mi to volal,tak mu říkám okamžitě to otoč apostav to tam kde to stálo a volej cajty... a von na to joooo fakt? Tak mu říkám auto je pojištěné atd.třeba frajera chytnou (nechytli) no prostě je to s ním dost těžké... stejně už jsem to vzdal at si dělá co chce. Mě už to nebaví (to auto podle toho taky vypadá...)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...