miras diego Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 cus,koupil jsem si zadni vyskove repro.do zadnich dveri,jsou na nich original zasuvky,nechce se mi je ustipnou,necha se nekde sehnat naky kabel ci audio svazek???? diky za rady Fabia I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Žádné extra svazky už neexistují, celá kabeláž se každému autu dělá "na míru". Takže buď bastlit nebo vysápnout z nějakého vraku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) stačí konektor ze dveří...pak jen napájet a smršťovačku Editováno: 13. Květen 2011, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Mal by som otazku ze ake vyskace idu do zadu ako rozmer a este ze potom ako ich napojit teda skor naco mam v zdau na plate repro napojene cez zosik dik za rady a je to fabia I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 OEM výšky jsou tyto... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/177-2-vyskove-reproduktory/5/1393-TW0-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 to su tie iste co su aj v predu nie?? lebo ja som menil tie predne a teraz co mi tie stare ostali mozem pouzit do zadnych dveri??....a este otazka ako ich mam pripojit potom??.. dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 origo jsou připojené stejně jak přední.. paralelně se středobasama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.