Kakamilcz Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Čabas už sem viděl na autech takovou záslepku místo antény umělohmotnou plochou prostě jen že to vyplní tu díru ... nevíte kde to sehnat? Koukal sem na Googlu ale asi to neumim dobře pojmenovat ... chtěl bych to hodit na Supa a následně tam hodit někam Gps anténu .. nevim jestli to patří sem páč záslepka je exteriér Ďíky za info čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 (editace) Tak to můžeš použít záslepku z Felicie nebo Já si budu asi dávat ze Sup II Combi, Polo 6R - zítra dodám foto. Feldová: http://www.passatplus.de/umbauteile/antenne/index.htm Editováno: 24. Duben 2011, autor: michaell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakamilcz Vloženo 24. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 (editace) Tak to můžeš použít záslepku z Felicie nebo Já si budu asi dávat ze Sup II Combi, Polo 6R - zítra dodám foto. Feldová: http://www.passatplus.de/umbauteile/antenne/index.htm Čus,ty hele myslíš že to tam pujde? A kde to koupim ? To mám objednat na tý německý stránce? Každopádně dej zitra to foto Editováno: 24. Duben 2011, autor: Kakamilcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Záslepka Sup II nebo Polo 6R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 To je strašné! Než tam dát tohle tak to nechám zavařit a přestříkat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakamilcz Vloženo 27. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 já měl na mysli spíše tohleto http://www.passatplus.de/umbauteile/antenne/6U0817064.jpg v porovnání s tím že by se měla stříkat střecha je to nejmenší zlo ... neni to ani vidět..Už sem to viděl na jedné Fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 To je takovej ten špunt, něco jako v díře po stěrači u Favoritu a Feldy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Záslepka Sup II nebo Polo 6R Stojí 150kč v autorizáku , včera jsem jí vyzvedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Nic moc, to už je lepší rovnou dát kombinovanou žraločí ploutev, když Ti jde i o GPS: http://www.rapid-autohifi.com/stresni-autoantena-gps-shark-2-twin-gps-fm-8599.html Nebo rovnou jak píše žralok - pořádně Editováno: 22. leden 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 A určitě se všichni shodneme, že ta retro anténa na Superbu je strašná. Říkám tomu brekeke. Nechápu to, vrcholná verze automobilky a oni tam dají ten hnusný prut Měl jsem o 10let staší auto a tam už byly antény v zadním skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 je to hnus ale komu by se chtelo to predelavat na zraloka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Žraloči antena je super, a mam v planu si ji na auto dát, ale nějak mám strach rozdělavat zadní sloupky a stropnici, hlavně jsem to na supu nikdy nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) taky jsem chtěl žraloka, ale když elektrikář zde z fora oznámil že je třeba sundat celej strop a tak dále, tak jsem to vzdal Editováno: 22. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Kolega si teď přivezl A4 a má tam ploutvičku a při pohledu na ten náš prut, to je fakt rozdíl. Máte někdo zkušenost alespoň s tím kratším (černým nebo) chrom prutem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Jo pasuje tam v klidu proutek z kia nebo hyundai i30 taky ho tam mam. Ma snad 10 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Díky za reakci, byls osobně v kia nebo hyundai? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Ne koupil jsem to u nas na vrakaci za padesat kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.