Přejít na obsah

zapalovaci kabely, problem s demontazi

Millosh

Doporučené příspěvky

zdar borci, mam problem, chtel jsem si vymenit svicky na sve 1.6 55kw oktavii, ale nepodarilo se mi vytahnout zapalovaci kabely

ze svicek...

kabely tam jsou cca 1rok, byly meneny v servise, ale vytahl jsem jen jeden a u ostatnich jsem mel strach, ze je urvu,

nechtel jsem je tahat za kabel, abych neco neutrh, ale neni je za co chytnout...

se starymi kabely jsem tento problem nemel, vytahl jsem je v pohode...

nemate nejaky figl, jak na to? diiiky za radu, nerad bych s takovou prkotinou jezdil do servisu, kde to stejne popadnou za kabel a vyrvou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, taky mi nešly vytáhnout... musí se prostě vyrvat (za kabel ale radši né, musíš za koncovky). Jsou tam takové pérka a ty zaskočí na závit svíčky, takže to jde těžko. Mám taky LPG... Jinak spokojen?

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

pokousel jsem se to chytnout kombinackama za ty plechove koncovky, ale neslo mi to, ja vim, ze je tam napruzeny drat, ktery je na koncovce svicky

a svina drzi fakt dobre :p budu muset jeste zatahat...

jinak pokud se ptas na LPG, tak maximalne spokojen, jen mi neleze do hlavy mysleni lidi, co to montujou...

po montazi nedotazene srouby k ridici jednotce, kdybych si toho nevsiml, tak mi uleti, podruhe skoro durch prodrene hadice ke vstrikovacum,

protoze borec ucvakl kus krytu motoru a uz se neobtezoval srazit ostrou hranu po tom ucvaknuti...

a naposledy a to me uz fakt nasralo, trubka od LPG nadrze k motoru (na podvozku) byla taky skoro prodrena skrz, protoze borec

to namontoval tak nesikovne, ze se trubka drela o ocelovy hak, ktery drzi bovden od rucni brzdy a jelikoz je trubka z mekke medi...

musel jsem to obalit ocelovou trubkou...

takze bacha na radoby montery LPG, v tom jsem mel proste smulu...

kol5

Editováno: , autor: Millosh
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...