janekpol Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Zdravím.chci se zeptat jestli jde nějak vypnout akustickéj pípák (málo vody v ostřikovačích,málo paliva ,praslá žárovka atd.).Mám problém s elektrikou v kufru a pořád to pípá.Už jsem chtěl vyrvat drát ale nevím jakej.Poradte už ztoho šílím.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Zlikviduj repráček v budíkách nebo oprav eletriku v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janekpol Vloženo 20. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) Nevíš náhodou na kterou pojistku je ten reprák připojený? Elektriku v kufru se už snažily opravi dva elektrikáři (i zn.servis) a zatím nic,tak odpojení repráčku bude jasná volba zatím,ale přesto dík Editováno: 20. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Repráček by měl bejt na panelu přístrojů a pokud se nepletu nemá samostanou pojistu. Nejsem eletrikář, takže pokud kecám, tak mě někdo opravte. Musel bys ho odletovat. Vyndat budíky a měl by na nich bejt vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janekpol Vloženo 20. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Díky za rady,vyzkouším a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.