Přejít na obsah

Zlobí blinkr a potkávačky


ViktorD

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám takovej menší problém se světlama: když dávám pravej blinkr, tak se na okamžik zhasnou potkávačky, pak se zase většinou rozsvítěj, když dávám levej, tak k tomu nedochází. Přepínač (lukas) je zánovní, mám ho asi tři měsíce, zprvu to nedělalo, teď poslední dobou je to pravidelný, minule mi dokonce světla úplně zhasly na delší dobu a šly jen dálkový. Nevíte někdo, co s tím? Poraďte. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Pokud nejdou žádné blinkry a levý "lucas" pod volantem je mechanicky i elektricky v pořádku, bude závada asi v termomechanickém přerušovači světel - najdeš ho po vyndání pravé části palubní desky vedle přístrojového panelu - jsou na ní střední výdechy topení a spínače mlhovek, výhřevu zadního okna a právě těch výstražných "panic". Odšroubuješ zapuštěnou samořezku s křížovou hlavou napravo od krycího plexiskla přístrojů a celý ten boční panel vyklopíš směrem k sobě - přerušovač je hliníkový váleček uprostřed pod výdechy větrání, zacvaknutý do pružného kovového držáku tvaru podkovy. Buď koupíš nový originální, nebo se dá sehnat elektronická náhrada. Pokud je ale i přerušovač OK, budou na vině přerušené dráty v instalaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

tak včera jsem koupil na ježdění do práce Favo blackline a při pravém blinkru mi na chvilku přestane svítit, je to tak vteřina dvě. Když držím páčku jen jako že chci dát blinkr tak zhasnou, jak přeskočí tak jen při tom přeskočení probliknou.. kde hledat? Doma mám fábii tdi takže ve fačku se ztrácím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viz :

Pokud není problém na pojistko-relátkové desce dole u spolujezdce, tak to bohužel vidím na ten přepínač - mně to dělalo něco podobného, při zapínání blinkrů doprava mi naopak problikávaly dálkový. Vyřešila to výměna celého přepínače.

Ty Lucasy ve fáčkách holt mají už svoje odsloužíno a je to jedna z nejzatíženějších součástí interiéru - spočítej si kolikrát třeba jen za rok zapínáš blinkr nebo přepínáš světla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...