Přejít na obsah

zápach ventilace (ne klima)

martin špáta

Doporučené příspěvky

ahoj všichni mam problém na rok starém autě. když zapnu klimu tak normálně chladí a vše je v pohodě.. ale jakmile klimu vypnu tak začne hrozně smrdět vzduch co jde z ventilace a když přší tak se ihned zamlží okno.. mám novej filtr a 2x dezinfikovaná klima..už nevím co stim a všude se píše jen o zápachu klimy ale ne o ventilaci.. a ještě jedna maličkost.. abych nezakládal nové téma chtěl bych se zeptat zda můžu uplatnit reklamaci na to že se mi loupe trochu znak a oba znaky jsou ze shora zbělalí.. všem dík za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli ti tam třeba něco nezdechlo, kamošovi tam jednou zdechla myš... to byl mazec, ale to bylo fakt na blinkání takže tak strašný to snad není......

Jinak já si myslím, že to bude tou klimou a špinavým výparníkem, ono právě jak tu klimu vypneš, když předtím běžela tak je to studený pak se to rychle oteplí, vysráží se na tom voda a smrad je na světě.

Měl jsem to takhle na focusovi, museli jsme rozmontovat topení a ten výparník normálně umýt......

Zkus třeba jinou značku dezinfekce a našplíchej to přímo na ten výparník rukou se tam dá dostat (ideálně dámskou nebo dětskou........

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to prostě špatnou desinfekcí. Já to vždycky dělal obyčejnou desinfekční pěnou a vydrželo to jen pár měsíců. Naposled mi doporučil dealer firmy Würth jejich produkt, není to pěna, spíš nějaký gel a ten opravdu zabral, bylo to opravdu cítit jak nějaká desinfekce a to pomohlo, ale není to napořád, desinfikuji klimu každý rok na jaře. Jinak hlodavce jsem už taky zažil, schoval se mi před zimou šikovně k topení, tak že tam chudák umřel a začal se rozkládat. Když auto jelo tak se to vyvětralo, ale jak se zastavilo tak to bylo jak kdyby tam byla mrtvola. Tato sranda mě stála cca 6000 kč jelikož se kvůli tomu musela demontovat celá palubní deska a polovina přední části interiéru. Práce pro 2 mechaniky na celý den.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...