epo Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 To je jak u cyklistu - proste barva jede a modni policie ma vzdy posledni slovo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Je to obecný topic o F3,tak proč neřešit barvu? Ale když je to problém, tak to tedy smaž a já si to půjdu řešit jinam, když je to takový problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 S Rio tu budes prvni, hneda Topaz se mi taky libi a vybirat si podruhe, vahal bych mezi temito dvema. Seda Quartz, hmm, decentni... s cernou nevyniknou ty cerny ramecky zadnich svetel a cervena Corrida mi sedi vic u Rapida Spaceback nez k F3C. Bilou ma kazdej druhej, tmave modre si nikdo ani nevsimne. Modra Race nevypada taky zle, Denim mi prisla uz takova moc "vyblita", stejne jako Cappuccino. Zelena Rallye je hodne kriklava, ale pozornost pritahne. Stribrnou nic nezkazis, to auto bude mit smrnc. Zlutou uz asi nedas a vic tam toho uz neni, nebo jo? Nakonec to stejne bude na tobe... Ja chtel auto, ne barvu, takze jsem skoncil u te, kterou mi to dalo v zakladu bez priplatku. To bych pak jeste musel resit kola, spoilery, listy, led osvetleni a kdo vi co jeste... s radosti prenecham tyhle starosti jinym a s autem budu proste jenom jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Už s tím nic dělat nebudu. Ale příště stačí se podívat jinde po foru, jak to je. a když se nedokáže rozhodnout ? Ententýky - neznáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 hážu si kostkou a vždycky padne to, co nechci aby padlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Pokud budu uvažovat pouze standardní metalízy, tak u mě je pořadí následující: 1. Rallye 2. Moon 3. Metal Podle toho jak vidím FIII kolem sebe a s příhlédnutím k mé barvě (modrá Race), bych už volil Rally. Moc jich nejezdí, modrá Race je na každé druhé, a právě pro výraznost se mi líbí. Záležíí na prioritě každého jednotlivce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Za mňa akákoľvek farba okrem tmavých, tie auto zmenšujú, nevyniknú detaily a úplne sa utopia zadné svetlá, naopak neprimerane vystúpia predné veľké svetlá. Takže metaliza biela, strieborná, cappuccino, bledomodra (denim?), možno ešte zelená a červená.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Bílá, stříbrná, race, šedá, červená, černá. Já bych vybral z těchto. Ta Rally je pěkná jen ve verzi MC, dle mého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Nebo hnědá Amber taky není špatná a to přitom hnědou Topaz spolu s černou považuju za nejhorší barvy na Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Já vždy vídám nějakou takovou světlejší hnědou, co se dává na O3 a ta mě moc nebere. Na fotkách vypadá lépe něž naživo. Já vybíral mezi Moon a Race. Vzal jsem Race, ale měl jsem zvážit stříbrnou, ta to auto opticky zvětšuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Nebo hnědá Amber taky není špatná a to přitom hnědou Topaz spolu s černou považuju za nejhorší barvy na Fabii. To je dobrý nápad. Jestli jde o něco módního/zajímavého, tak fleetová lakovna má několik desítek odstínů. No a zelená Májová, to je přece barva století.. byť na Roomsteru mně nijak extra nepřišla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Jenže Fleetovka je mimo mě, já musím volit jen z metalíz.. Jinak bych bral taky fleet, i za cenu delší doby a větší ceny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 V práci dost teď vídám takovou světlou zelenou metalíze. Něco mezi citrónem a limetkou. Teda vždy byla na Spacebacku a docela tomu slušela. Asi to je ta pistáciová co ji prezentujou na stránkách Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 To bude to Pistácio co bude od prosince k vidění na Scoutline SB.. Vypadá moc pěkně, ono až dorazí Scoutline FIII bude to super, zatím se jedná o cenách pro český trh.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Nedávno jsem viděl stříbrnou s plasty MC v barvě, tak kdo ví, jestli to nebude ten Scoutline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Tak ono to není tajemstvím, jsou i fotky na internetu, je to doplnění modelu o akční verzi.. Viz MC, tam má konečně smysl balík MC plus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Capuccino = elegantní + super na údržbu (není vidět špína ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 No nevím taky sem to někde četl že se nešpiní, či není vidět tolik, mám i zástěrky ale nezdá se mi že bych ho musel mýt nějak méně než auto jiné barvy.Ostříknu ho vapku 2 týdně, neb je ta Cappuccino špinavá jak čuně, fakt nekecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Jenže Fleetovka je mimo mě, já musím volit jen z metalíz.. Jinak bych bral taky fleet, i za cenu delší doby a větší ceny.. Co tě nutí jít do metly? Jen pro info, de gustibus non est disputando, každej ať si vybere barvu jak mu vkus velí - ale mě zaráží ta nutnost metly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Zaměstnanecky program... Kapucino ne, to se mi stejně jako denim na f3 vůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 No nevím taky sem to někde četl že se nešpiní, či není vidět tolik, mám i zástěrky ale nezdá se mi že bych ho musel mýt nějak méně než auto jiné barvy.Ostříknu ho vapku 2 týdně, neb je ta Cappuccino špinavá jak čuně, fakt nekecám Samozřejmě, že špína tam je, ale když se podívám ze 3 a více metrů na špinavý capuccino a na stejně špinavou bílou, tak tam rozdíl je. Navíc nemám čas auto hýčkat mytím až tak moc často, a pak to na té béžové není přeci jen tolik do očí bijící. Jinak se chci zeptat, jak se ti osvědčily ty zástěrky. Taky už jsem o nich uvažoval, hlavně proto, že za mokra se špína tak nějak viditelně (jakoby v pruzích) nalepuje na boky zadního nárazníku. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 elkanera: k zástěrkám asi tolik mně šlo hlavně o přední dával sem je kvůli odlétavajícímu bordelu od kol, ne jen vody ale i kamínků, no a zadní když stojí origo 3 kila sem nechal dát taky.Čili jsem vlastně bez zástěrek vlastně nejel tak nemohu porovnat jaké to je bez nich.Cena je zanedbatelná a být tebou jdu do nich a jestli někomu vadí že auto v nich nevypadá tak super jak sem někde četl tak já ho zabil ůplně ještě poklicema stáhnutýma plast. páskama. Takže za mne koupt má to smysl je tam mít určitě i ty zadní pro ten případ o kterém si psal. Sem rád že mám konečně auto kde oreginál doplnky stojí pár kaček, na druhé auto mne stály oboje zástěrky 2841 kč cena bez montáže a taky sem je tam nechal dát rovnou při koupi vozu a slouží dobře po roce žádné viditelné poškození od kamínků a ten zadek není tolik zaprasený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Kdyz jsme u Scoutline - Spaceback pry v te verzi neni ve Velke Britanii. Zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 (editace) Škodovka je předražená a vždycky byla,za míň peněz chudá výbava.Jiné automobilky jsou na tom co se cen a výbav týče mnohem lépe,např IX 20 za 260tis komplet vybavená atd bych mohl pokračovat. Rok se s rokem sešel, a máme tady údaje o prodejích v ČR za říjen 2015 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nejprodavanejsi-auta-v-cr-rijen-2015-100-modelu-46-znacek/obrazek/9 Fabia - 2.269 , Hnůjdé i20 - 208 , takže je jasné, když se Fabií prodá v ČR 11krát více než i20, že se musí Hnůjdé podbízet cenou a používat agresivní reklamní kampaně, naštěstí s opačným účinkem, zákazník ze sebe nenechá dělat hlupáka. Editováno: 28. Listopad 2015, autor: dodge 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 To hjondé nikdo nekoupí, divně zpracovaný i nedotažené detaily. Vyšší ceny za servis a neumí kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.