Rypicong Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Jo, už to vidím - bílá fleetová ochcáfka, pro jistotu ještě v kombíku, osazená tímhle litrovým trojhrncovým zasraným turbozázrakem (spíš zasraným než zázrakem), obsazení 5 chlapů + bagáž = jedou na montáž ... To bude výkon, to bude spotřeba ... Ať žije bezpečnost, ať žije ekonomika provozu, ať žije celá zasraná ekologie ... Dost OT o ochcáfce, vraťme se k fábuli - ty dva metráky, o který je "za sucha" lehčí proti ochcáfce, to nijak nezachrání... Já prostě nechápu, proč se folksvágni tak strašně snažej produkovat úmyslně podmotorovaný kcháry v rámci značky, která jim vydělává i na pokuty za jima samýma spískaný průsery. to je ale potom problém toho, kdo to auto koupil, že ho koupil s takovým motorem, né auta jako takového btw rozdíl je cca 100kilo a 3 hrnkem bude ještě menší ( bavím se o Rapidu vs O3combi ), kde ještě horší motor nikomu nevadil, stejně jako nikomu nevadila 1.4MPI co byla v Octáviích... jinak máš samozřejmě pravdu. Ale konec, je to OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Ale konec, je to OT To bych prosil! Ekkar tady zase chrlí ty svoje rádoby vtipná a rádoby chytrá moudra plná vulgarismů, které jsou jako obvykle z velké části úplně mimo téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Jsou pořád ve fabii vzadu tvrdý opěrky na lokty ve dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Decibele... a jaké opěrky bys čekal? měkké? s polstrováním? neblázni... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 No ve dvojkový byly ne? :-) Jako podle mě to šetření už fakt přehání, normálně zkouší co ještě zákazník dá a co ne, viz postupný úpravy u rapida a citiga. To by si u VW nelajzli, ale zase nemají takovou ziskovost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Decibel ES- asi by jsi se měl sebrat zajít do nějaké prodejny a tam si nejdříve vše zjistit aby jsi pak mohl o tom psát hmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 No ve dvojkový byly ne? :-) Ze začátku ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Snad už tu tato barevná kombinace není https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205533746571583&set=pcb.1248265291866612&type=3&theater 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) Decibel ES- asi by jsi se měl sebrat zajít do nějaké prodejny a tam si nejdříve vše zjistit aby jsi pak mohl o tom psát hmm? Právě že jsem už rok ve fabuli neseděl, tak nevím jak to teď aktuálně má. Mohlo se to z modelovou péčí změnit, proto jsem se zeptal. Naposledy jsem v ní zaregistroval právě ty tvrdý... Editováno: 9. leden 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Jaká kola jako zimní, letních sou 17 Clubber, řešit jen zimní pneumatiky a nebo vzít komplety 15cky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Volil by som o jedno číslo dole čiže 215/45/16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Auto přijede na 16 rock ale chci je vyměnit za 17 Clubber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 (editace) Tak potom Rock nechať na zimu, letné plašte predáš a kúpiš zimné 215/45. Alebo meniš komplet kola ? sadu za sadu Editováno: 11. leden 2016, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Auto přijede na 16 rock ale chci je vyměnit za 17 Clubber A musí na nich přijít? Rozdíl je nějakých pět tisíc, tak je otázka, jestli nákup větších z příslušenství, k tomu větší pneu a přezouvání kol Rock nebude finančně výrazně horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Změna z výroby už nejde, ale kombinačná cenou si vezmu ze skladového vozu 17cky..Sehnat levné zimní gumy (najezdím minimum) vyjde cca na 11tis, set komletů 15 vyjde na 11tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 pokud to vyjde 11 vs 11 vzal bych + 15" komplety, ber to tak ze budes mit + alu k dobru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Včera jsem potkal v Brně mc v takove divné světle béžové barvě. Dveře a kliky takové jakoby polité barvou. Zvláštní zjevení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Tak facelift f3 bude tak za za 2 roky ne? (2018) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Pánové, tyto spekulace sem příliš nepatří. Současné zájemce o FIII asi moc nezajímá spekulování o něčem, o čemž tady nikdo nic neví. Takže jsem to (motory 1.5) šoupnul sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Novinky pro MR2017: I na minimální optické retuše je ještě brzy, změny se týkají jen výbavy a doplňků. Asi nejpodstatnější novinku představuje adaptivní tempomat pro motory TSI a TDI, hodit se určitě bude i parkovací kamera s ostřikovačem. Pejskaři se u kombíku můžou těšit na dělící síť v zavazadlovém prostoru, pro navigaci je připravena aktualizace map.Více na http://www.auto.cz/skoda-vsechny-novinky-pro-modelovy-rok-2017-92295?utm_source=auto.cz&utm_medium=copy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 To je škoda, že nebyla možnost AAC už dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Psal jsem před pár dny do Škodovky, jestli to náhodou nepůjde dodělat dodatečně, ale pochybuju. Škoda, no... (to zavání dvojsmyslem, heh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 epo: no s tou parkovací kamerou to je ftip teda :-( ... já luštil jak ji tam dokomponovat (rear assist kamera z o3), a oni ji tam švihnou 2017 sériově :-( ... ale ten adapt tempomat by nebyl marnej... ale zas na druhou stranu, pokud dají MY2017 s 1.0TSI R3, tak... budu rád že mám 4válec a ještě rád si to dokomponuju :-D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Tempomat byl přes rozpočet už nyní, park. senzory jsem se skřípěním zubů nakonec dokonfiguroval. Vzhledem k tomu, ze jsem stoura by me pak auto vyslo o dost draz. U mě dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 V Německu už se dá objednat ScoutLine, kdy bude asi u nás. http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/nj5/62966#!cc-instance=DEU&cc-salesprogram=DEU&cc-culture=de-de&cc-model=NJ5&cc-carline=62966&cc-equipment=&cc-motor=146320&cc-color=G0G0&cc-interior=BL&cc-packages=&cc-view=step2&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%223_J4_BL_G0G0_%22%2C%22accessoriesItems%22%3A%5B%5D%2C%22selectedAccessories%22%3A%5B%5D%7D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.