_Denis_ Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Ono 1.0 bude lehčí a točivější, 1.2 zase těží z "většího" objemu a jednoho válce navíc. Já osobně bych radši tu 1.2, najel jsem s tím motorem přes 100 tisíc kilometrů a byl jsem velice spokojený, tříválec bude vždy už jen tříválec a to je za mě osobně špatně do auta jakékoli velikosti, už jen kvůli (ne)kultruře projevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Ano, to video už tady bylo, nechci Rasťa shazovat opravdu zrovna jeho si vážím, ale v popisu videa jsme nic nenašel, jen v komentářích... Ale stejně, ten 1.0 TSI je hlavně "ekologický" výmysl, kór když ŠA používá v jiných částech světa i 1.2 TSI 85kW @ 5000ot. a 200Nm @ 2000-3500ot. což prakticky kopíruje parametry toho litru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Článek k Fabia R5 Edition https://www.novinky.cz/auto/462766-skoda-fabia-edition-r5-na-fotografiich-ktere-automobilka-dosud-neukazala.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Příspěvky o Faceliftu Fabie III přesunuty sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 (editace) Polep edition R5 Kdyby náhodou někdo chtěl nahodit na svojí Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 To jako budou takove polepy na kazde R5? A nebo pouze na prani? Na ofiko fotkach nic takoveho neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Čekal jsme něco odvážnějšího, něco jako: Ale věřím že to bude vypadat i tak víc než dobře, hlavně to pěkně pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Neviem, už tu bola foto v zimnom setupe? https://www.instagram.com/p/BfBlHgiBKVl/?taken-by=honzamaho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 před 11 hodinami, mastibruch napsal: To jako budou takove polepy na kazde R5? A nebo pouze na prani? Na ofiko fotkach nic takoveho neni... Nebudou. Sablonu dodala jen skodovka a ty si to pak muzes nechat natisknout, nebo i dealer by ti to mohl zajistit Standard je to co je vsude na fotkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 https://www.autorevue.cz/skodu-fabia-10-tsi-dsg-uz-nekoupite-jednoduse-dosla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 (editace) V 31. 1. 2018 na 16:25, milanxx napsal: Narazil jsem na netu na test Fabie. Sice už dřív ale prohlížel jsem fotky a na dvou je středový tunel a jakoby reproduktor nebo co. Jelikož je v tom místě za tím vzduchový kanál tak to vypadá jak chlazení nebo topení. Co na to místní odborníci? Vida, co je na R5 Edition: Evidentne vyprodana neni a jeste par kusu zbyva. Editováno: 21. Duben 2018, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Ten reprák mají podle všeho od MR18, tedy i R5. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Ja tam ziadnu mriezku nemam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Zajímavé, měl jsem za to že to mají všechny MR18 se SoundSystemem (i prodejce mi to tvrdil a auta na place to taky měli jen MR18). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Tady je R5 a mřížka tam je vidět: https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/17756727?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 (editace) Tato to má také: https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/17656137?goFrom=list Editováno: 21. Duben 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Otazka znie ci to nemaju iba MR2018 predavane v ceskej republike. Mame rozne vybavy pod rovnakym nazvom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Zajímavé, tato: https://autobild.cas.sk/clanok/214665/test-skoda-fabia-1-0-tsi-ozaj-ocakavana/ to tam nemá, takže že by SK nemělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Test R5 Edition: http://www.auto.cz/test-skoda-fabia-edition-r5-a-neni-to-trochu-malo-121316 Jsem ji viděl minulý týden naživo na parkovišti, a v kombinaci s zelenými koly vypadá moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Zy sedačky bych bral hned do MC. A ty kola by taky možná byly zajimavý na zelené Fábce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 Na Zelené by zelené kola asi zanikali. A sedačky vypadají dobře, jako každé Dynamic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Sedacky z R5 jsou jeste zajimavejsi kvuli pouzite Alcantare na bocnicich. Kdo ma R5, vymenim za standardni Dynamic sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Jo, kousky alcantary a červené prošití je asi jediná odlišnost. Jasně že kdyby měl někdo nabídku je semnou vyměnit, tak bych je bral (Na HB by mi pasovali i zadní). Ale spíš bych bral kdyby existovali Dynamic ve světlém provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Nevíte někdo od kdy je k dispozi rok měsíc adaptivní tempomat a kdy se objevila navigace vím, že na začátku výrovy od roku 2014 navigace nešla a byla jen ta aplikace mirror link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.