Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ono 1.0 bude lehčí a točivější, 1.2 zase těží z "většího" objemu a jednoho válce navíc.
Já osobně bych radši tu 1.2, najel jsem s tím motorem přes 100 tisíc kilometrů a byl jsem velice spokojený, tříválec bude vždy už jen tříválec a to je za mě osobně špatně do auta jakékoli velikosti, už jen kvůli (ne)kultruře projevu.

Ano, to video už tady bylo, nechci Rasťa shazovat opravdu zrovna jeho si vážím, ale v popisu videa jsme nic nenašel, jen v komentářích...

Ale stejně, ten 1.0 TSI je hlavně "ekologický" výmysl, kór když ŠA používá v jiných částech světa i 1.2 TSI 85kW @ 5000ot. a 200Nm @ 2000-3500ot. což prakticky kopíruje parametry toho litru...

Polep edition R5

Kdyby náhodou někdo chtěl nahodit na svojí ;)

Upraveno od Lukason

To jako budou takove polepy na kazde R5? A nebo pouze na prani? Na ofiko fotkach nic takoveho neni...

Čekal jsme něco odvážnějšího, něco jako:
2871361_970x647.jpeg?rev=2

Ale věřím že to bude vypadat i tak víc než dobře, hlavně to pěkně pojede :) 

před 11 hodinami, mastibruch napsal:

To jako budou takove polepy na kazde R5? A nebo pouze na prani? Na ofiko fotkach nic takoveho neni...

Nebudou. Sablonu dodala jen skodovka a ty si to pak muzes nechat natisknout, nebo i dealer by ti to mohl zajistit ;)

Standard je to co je vsude na fotkach.

• 2 měsíce později...
V 31. 1. 2018 na 16:25, milanxx napsal:

Narazil jsem na netu na test Fabie. Sice už dřív ale prohlížel jsem fotky a na dvou je středový tunel a jakoby reproduktor nebo co. Jelikož je v tom místě za tím vzduchový kanál tak to vypadá jak chlazení nebo topení. Co na to místní odborníci?

Vida, co je na R5 Edition:

im5BEGJ.thumb.jpeg.34e235279b4896c6dc624c0599075302.jpeg

Evidentne vyprodana neni a jeste par kusu zbyva.

Upraveno od bojler

Ten reprák mají podle všeho od MR18, tedy i R5.

Ja tam ziadnu mriezku nemam. 

Zajímavé, měl jsem za to že to mají všechny MR18 se SoundSystemem (i prodejce mi to tvrdil a auta na place to taky měli jen MR18).

Otazka znie ci to nemaju iba MR2018 predavane v ceskej republike. Mame rozne vybavy pod rovnakym nazvom.

Zy sedačky bych bral hned do MC. A ty kola by taky možná byly zajimavý na zelené Fábce :D

Na Zelené by zelené kola asi zanikali. A sedačky vypadají dobře, jako každé Dynamic :) 

Sedacky z R5 jsou jeste zajimavejsi kvuli pouzite Alcantare na bocnicich. Kdo ma R5, vymenim za standardni Dynamic sedacky :D

Jo, kousky alcantary a červené prošití je asi jediná odlišnost. Jasně že kdyby měl někdo nabídku je semnou vyměnit, tak bych je bral :) (Na HB by mi pasovali i zadní). Ale spíš bych bral kdyby existovali Dynamic ve světlém provedení :) 

Nevíte někdo od kdy je k dispozi rok měsíc adaptivní tempomat a kdy se objevila navigace vím, že na začátku výrovy od roku 2014 navigace nešla a byla jen ta aplikace mirror link.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.