Prochaine Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Z anglických FB stránek Škoda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Najdi rozdíl: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) Trochu nechápu a jsem zvědavý na rozdíl mezi Rapid Spaceback a Fabia III (resp. Fabia II Combi) Editováno: 18. Srpen 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Na zivo je ten rozdil u svetel znat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Zase provokuje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Vzdyt jsem vlastne nic nerek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 On tu něco řekl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Ani nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Každopádně mi se nová FIII moc líbi, podle mne se podařila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Fotky celého vozu zítra v 8.00 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Najdi rozdíl: Jinak všimli jste si, že i FIII už není "volský voko" v zadních světlech.... Konečně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-prvni-oficialni-fotografie-celeho-vozu-combi-82691 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 No že by to byl nějaký zázrak se teda říct nedá není škaredá ale taky mě neuchvátila. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Když si vzpomenu na ty Kabaňovo kecy, že prej „záď Fabie bude nečekaně jiná“. Tak to nechápu, o jakým autě to mluvil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Taktak souhlas stebou asi myslel jiné auto co má už přichystané tak za 10 let ale možní že na foto to tak vypadá a v reálu to bude hezčí ale podle foto u mě průměr nic extra. Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Mě se ten čumák hrozně líbí, a je jasné že je to "nedražší výbava" V socce tak vypadat nebude A F3 bude mít adaptivní tempomat, nebo co je ta hruška v tom nárazníku?Mě se to líbí, ale jsem ujetej na kombíky tak si ještě počkám, ale i ten zadek se povedl, je to takovej mix, ale pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Novinkou pro Fabii bude systém City Safety, jehož radar v přídi dokáže zachytit překážku a auto před ní v nízkých rychlostech samo zastaví. Nečekejte ale xenony ani navigaci. Píšou o tom pod fotkama takže adaptivní tempomat neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 LiborTDI:Front Assist FRONT ASSISTANT" - varuje před nebezpečím kolize, případně se brzděním snaží minimalizovat její následky Front Assistant je asistenční systém, který varuje před nebezpečím kolize, případně se brzděním snaží minimalizovat její následky. Je funkční v celém rozsahu rychlosti vozidla, vyjma popojíždění velice malou rychlostí. Radar, umístěný v předním nárazníku, sleduje prostor před vozidlem a kontinuálně vyhodnocuje vzdálenost, směr a rychlost pohybu předmětů (nejen automobilů). Na základě předem definovaných algoritmů určuje, zda se jedná o potenciálně rizikové objekty. Jeho dosah závisí na okolních podmínkách, jako je typ vozovky, klimatické podmínky, odrazivost předmětů před ním apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Jo tak, díky za objasnění, jsem přes mobil a tak jsem si toho nevšiml Ale je to logické, s F3 se počítá spíše do města než na dálniční přelety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 zle to rozhodne nieje co vsak tam nesedi je ta nova skoda predna maska s nosom ... ad kaban ... sak marketing musi byt nech maju ludia pocit ze ide o premiovy produkt aj ked to tak nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schima Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Tak tak, vypadá to na Front Assistant, páč City Safety, jež má Citigo má radar umístěný v čelním skle. Nicméně nevím proč by Fabia neměla mít adaptivní tempomat, když jej má Polo. Co se xenonů týče, tak jim napovídala jedna detailních fotek světlometů, který vypadal takřka jako xenon od O III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 To jsou jen ty "polo"xenony jako má rapid ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 obávám se že to budou jenom projektorové halogeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Tak i kdyby, nevadí, známe morálku v ČR, jak to má čočku, HID sada to jistí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schima Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 No uvidíme, jak bude k dispozici ceník, na který jsem velmi zvědavý. Já osobně hádám, že tato verze na fotce bude mít cenovku blízkou 400.000,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.