Rypicong Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 prostě nic, všechny motory v nové Fabii jsou parametrově v pohodě pro daný segment auta. To že je někdo debil a koupí si HTP Fabii a jezdí jak kokot, nebo jezdí do práce po dálnici a hlavně že ušetřil 20tis na motoru, je věc jiná. Ty litrové motory budou super do města nebo opravdu krátké trasy. 1.2 úplně skvělé na již delší trasy do 50km a více univerzální motor. Pro danou velikost úúúúplně v pohodě. Nikdo nepočítá, že v tom bude jezdit denně 5 lidí. Pokud ano, ať si koupí jinou třídu, s jiným motorem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 S tím souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) Jsem si ji zkoušel složit,ale nevím,co tam bude a co ne: Škoda Fabia 1.2 TSI 81 KW 6.st.Elegance Modrá Race Bezklíč+SAFE systém Přední a zadní parkovací asistent Dešťový senzor+zacl.vnitřní zrcátko Rádio Bolero Sklopná zrcátka Mirrorlink SmartGate Zadní kamera Sound systém Projektorové světlomety+LED denní svícení 16 Alu kola Záruka 5let/150 000 km Editováno: 9. Září 2014, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Podle mě kvůli nabídce výbavy pro FIII budeš muset s něčím rozloučit: Bezklíč+SAFE systém Přední a zadní parkovací asistent Dešťový senzor+zacl.vnitřní zrcátko Rádio Bolero Sklopná zrcátka Mirrorlink SmartGate Zadní kamera Sound systém Projektorové světlomety+LED denní svícení 16 Alu kola Záruka 5let/150 000 km moc tam toho nezbylo ale takto to vidím já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 I kdybyste o chystane vybave nevedeli vubec nic, prostym pohledem na fotky tam dost poskrtanych polozek najdete. Predni parkovaci senzory jsou asi nejkriklavejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Muze se zeptat proc sis zvolil SmartGate? Zatim o tom nic nepsali :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Všechny tříválce VAG doby minulé i současné jsou z principu úplně na hovno. Chápu, že dědovi stačí třeba nejslabší motor daného modelu když jede 1x týdně do kaufláče, ale z pohledu kultivovanosti a zvuku to prostě nechápu. 1.2HTP, 1.4TDI, 1.0, všechno jsou to kafemlejnky hrubýho zrna. Ale není to jen VAG, platí to obecně, prostě tříválec z principu nebude nikdy kultivovaný - kupříkladu ten vychvalovaný ecoboost fordu je taky shit, ač musím přiznat, lepší než HTP. Prostě ty třívalce jsou tragický motůrky, bohužel eurozmrdi k tomu dohání všechny automobilky :-( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Ale není to tak tragické, nedělej z komára velblouda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Pawouku, jak parametry 1.2TSI 63kW nejsou žádný zázrak ? To auto je dělané na krátké trasy ( nemyslím zrovna 5km ), na dojíždění do práce apod. Co chceš aby to mělo ? zrychlení za 9sec ? k čemu ? drtivá většina majitelů Fábií to ani nepotřebuje a nevyužije, zas neblázni. Ja jsem nejak stale nepochopil teorii nekterych lidi zde, ze pokud se do prace ve meste dojizdi malym autem, tam musi mit jeho motor co nejmensi vykon a auto ma byt nejlepe bez sebemensiho naznaku vybavy. Je nejaky duvod proc nedojizdet malym autem s dobrym zrychlenim a plnou vybavou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Ano finance, hodně lidem stačí že je motor auta doveze z bodu A do bodu B a nepotřebují k tomu třeba ani masažní sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) s-talker:Někde jsem viděl fotky a zobrazují se tam údaje z auta na mobilu.Se mě to líbí,ale záleží s který telefony to půjde. Ale tady přední pípaky jsou: http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionImages/skoda-auto/modely/nova-fabia/uvod/nova-fabia-prvni-foto-1920x1080.jpg Editováno: 9. Září 2014, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) Ano finance, hodně lidem stačí že je motor auta doveze z bodu A do bodu B a nepotřebují k tomu třeba ani masažní sedadla. To bezpochyby. Proto se kazde auto prodava v ruznych vybavach a motorizacich. Stale ale nechapu teorii nekterych jedincu, ze na kratke trasy do prace je nejlepsi dojizdet nejakou sunkou "bez motoru" a vybavy. V cem je to jako lepsi nez s normalnim motorem a vybavou? Levnejsi jeste neznamena lepsi a do prace snad nedojizdeji jen socialove. Editováno: 9. Září 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 tiez nechapem preco na dojazd do prace ma byt total sunka .. ked to je to kam clovek chodi najviac ... neviem ale napriklad na jazdu v meste by som zobral sice male auto velkosti fabia max s motorom 1,2 TSI ale napr s auto klimou, vyhrievanim sedadiel, stresnym oknom a rozhodne s automatickou prevodovkou, aj ked je trasa napr. okolo 9 km ... preto ze je to komfortne a bezpecnejsie najma na popojizdeni v kolonach, urco by som v meste nesiel do najslabsej sunky bez vybavy, len preto ze ma to odveze .. to by som uz potom radsej chodil MHD alebo na bicykli ... to vyjde nastejno ale nie sme uz dost off topic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Ale není to tak tragické, nedělej z komára velblouda. To není komár nebo velbloud, ale holý fakt. Že to lidi kupují je pouze o ceně, o ničem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) Ja jsem nejak stale nepochopil teorii nekterych lidi zde, ze pokud se do prace ve meste dojizdi malym autem, tam musi mit jeho motor co nejmensi vykon a auto ma byt nejlepe bez sebemensiho naznaku vybavy. Je nejaky duvod proc nedojizdet malym autem s dobrym zrychlenim a plnou vybavou? co to meleš za sračky ? kde píšu něco o absenci výbavy ? řekni kde! Ty tady vypustíš mystifikaci a pak se toho lidi chytí a spustí se lavina... viz Luky 007 Já pouze píšu o tom, že mít zázračný parametry a litrový MPI co je v Citigo nebo HTP je do města ideální. 1.2 TSI nebo diesel prostě odděláš a bude ti tam žát hodně (žraní platí pouze pro benzín ). Ale hlavně jsem psal o lidech co si koupí auto s takovým motorem aby ušetřili, ale pak ho tahají na dálnici, dlouhé trasy apod. Editováno: 10. Září 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Nemyslím si že poznat F3 od Rapida bude problém, tady je to pěkně vidět, ty předky mají podobný tvar ale u F3 mě přijde dravější (čti líbivější) A podobná co tu byla s Dačíí ZDROJ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) Zdroj:FB Auto Poly. Editováno: 10. Září 2014, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 ta poslední fotka, jako kdyby to byla první Fabia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Brrrrrr, ten žlutej holobyt je ale ošklivej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 hmm nevím proč, ale měl jsem takový pocit, že doba žárovek H4 je minulost na odchodu, tak asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 To je zas debata proč auto na dojíždění do práce má mít sociální výbavu a slabý motor? Protože to chce každý za pár korun, aby ho to auto moc nestálo. Nic méně si myslím, že v ČR není moc lidí, co by si koupilo úplně novou Fabii na dojíždění do práce. V ČR je fenomén toho, že i sebemenší auto s kufrem se bere jako rodinné. Samozřejmě se dá jezdit do práce luxusním malým autem, který má výkon. Ale takové auto u Škodovky nenajdete. Není to v její filozofii. Kdo takové auto chce a má na to, tak zajde k úplně jiné značce. Ze svého okolí pozoruji, že naopak ženská s dětma jezdí tím nejmenším autem a chlap jezdí do práce Superbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ups, na té žluté fabii jsou vidět obyč paraboly s H4 . Tak toho jsem se bál... Netušíte někdo jak je to s těmi příplatkovými světly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Kde vidíte H4?mužou to být H7....ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 KDyž má jednoduchou optiku, tak tam může být jedině dvouvlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.