wagoo Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 MR2007 určite 2 tunery nemá. Pôvodne malo byť to dvojtunerové od MR 2008, ale zatiaľ je stále ticho, tak si to všetko asi Škoda odkladá na magický 46. týždeň, alebo čo. taaaze zratane a spocitane, v MR2008 je pouzity dvojtunerove Audience, BIG antena je stale na streche, u kombika je v pravom zadnom pevnom skle druha FM antena. Ci to hra lepsie oproti povodnemu (MR 2007 resp, 2006) , to neviem posudit, osobne radio pouzivam len v pripade funkcie automatickeho nahravania dopravnych informacii, alebo ked mam v aute krizu, idem sam a potrebujem s "niekym komunikovat" -> vtedy je to radio . Inac z mojho "lajckeho" usudenia, hra to relativne normalne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ozivim tema - nezkousel nekdo pouzit kratkou antenu z VW Sharan (7M0 035 849 E)? Kdyz uz je ploutvicka problem, aspon se zbavit nejak stylove toho origo dlouhyho prutu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertik Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zaujímalo by ma, že či ste sa už zaujímali niekto o výmenu antény za anténu typu žraločia plutva...?! Kde, a za koľko alebo aká alternatívu použiť? Zároveň či je možné splašiť aj konkrétnu farbu na OII? Dôvod výmeny originálnej asi nemusím komentovať, na autoumyvárke to vidíte všetci, že? Vopred díky. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zkus hledat. Nahrazení FM antény ploutví lze jenom když překousneš horší signál nebo se musí anténa umístit jinam nebo upravit vnitřek. Je to tady na fóru. Hledat to za tebe nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Nejlépe použít něco z Audi nebo VW dílů. Jak říká Joška - je třeba počítat s horším příjmem a s anténou v laku rovnou nepočítej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jednu SUPER ploutev od Harleye mám doma, přenechám za rozumnou cenu.. akorát vám nesmí vadit, že s ní chytíte signál rádia leda po Praze.. ale na autě vypadá dost dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) Tak co kluci, neco noveho o umisteni FM anteny ? Ze vseho co jsem nasel na internetu je zrejme, ze ploutev nema a asi mit nebude FM prijem (pouze GSM, GPS, DO nezavisleho topeni a snad TV). Koukal jsem na Audi A6 a ta v zadnich bocnich oknech nic nema (kde je teda antena ? v zadnim okne spolecne s vyhrivanim ?) - kazdopadne prijem signalu je kvalitni, Audi A6 kombi a Q7 to maji v zadnich bocnich oknech. Jak to teda vypada u Skodovky ? Chysta se uz neco ? Akorat to vypada, ze ploutev dostane SuperB combi. Ale ja bych chtel ploutvicku i na OII s kvalitnim prijmem signalu jako maji ostatni koncernove auta. Editováno: 3. Červenec 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jedna z moznosti umiestnenie anteny (tak ako pouzivaju ine automobilky) je pod zadny naraznik. Ine automobilky ich zalievaju do naraznika, u OII sa tam zmesti tiez, len ju treba dorobit + stiahnut kabel zo strechy cez kufor do naraznika. Potom nic nebrani dat na strechu plutvicku. Zratane/spocitane, pri tomto rieseni sa kvalita signalu nestrati, zostava taka ista ako s antenou na streche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 A je nejaka vhodna antena co by sla integrovat do narazniku bez zhorseni prijmu signalu ? Klidne bych dal dve.. Jednu dopredu a druhou dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) v zasade ti staci kus hlinnikoveho dratu, rozmer si bud vypocitaj resp. odmeraj niekde v amaterskom obchode, ktomu treba este "zlucovac" za 5eur a uchytit to pod zadny naraznik. Ak mas dvojtunerove radio, to iste mozes urobit aj pod prednym naraznikom, a vyuzivat to ako druhu antenu. Spajat dva dipoly takymto sposobom vyznam nema, a uz vobec ani zmysel. "dipol" sa pod narazniky smesti aj v pripade, ze mas cuvacie senzori. Ja tak jazdim rok aj nieco, a som maximalne spokojny. Jediny problem s demontazou naraznika je v pripade kombiku, kde treba rozobrat cely kufor ako priloha je kus hlinnikoveho dipolu, ktory sa pouziva v radiovej technike... zaklad dipolu pod naraznik (podotykam, ze je to len kus hlinnika) Editováno: 3. Červenec 2009, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 A neco hotoveho co jenom strcim pod naraznik a zapojim neexistuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) Nic takového není a celé to je o tom "jenom" to tam "strčit" a "jenom" to "zapojit". Ploutvičky už mám doma 2 (už nalakované), ale už jsem na 90% rozhodnutý nechat prut, protože teď auto víc stojí v neznámém prostředí a ploutvička je jasný poznávací znak pro smažky, že je v autě navi. Asi obětuju vzhled kvůli snížení rizika krádeže navigace. Editováno: 3. Červenec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Tak ako pise Joska, nic takoveho neni. Su samolepiace na predne sklo, mozes to strcit pod naraznik, ale .. vysledok je otazny, a v konecnom dosledku naraznik musis zlozit tak-ci-tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Nejvic by se mi libilo ( a bylo by to asi i nejkvalitnejsi reseni ) mit antenu resenou koncernove - tedy ve skle(ch). Existuje tato moznost ? Koupit sklo(a) i s antenou ? Jak je to na hatchbaku ? Tam je antena v zadnim okne nebo taky v zadnich bocnich ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) To by se mi taky líbilo, ale kde sehnat , nevím. Možná vrakoviště, protože jako náhradní díl by to asi byla darda. Samotná skla ale určitě nestačí. Jsou potřeba ještě další prvky jako třeba impedanční měnič, zesilovač, svody atd. Editováno: 5. Červenec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Jenze pokud se nikdy do OII nedavaly skla s integrovanou antenou, tak je stejne nepujde sehnat. Nebo by snad pasovalo sklo z jineho auta ? Ikdyz pro cinsky trh chodi OII s ploutvi, takze se vyrabi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) Díly pro čínský trh neumí v ČR servisy objednat. To už jsem kdysi zkoušel. Chtěl jsem ten čínský nápis Shanghai Volkswagen. Není mi to moc jasné, protože když třeba takové auto přijede v Evropě do servisu tak ho nebudou schopní opravit.... Editováno: 6. Červenec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Taky jsem chtel alespon zjistit cenu sedacek z limitovane edice OII RS co sla do Anglie, ale bohuzel ... Dily urcene pro cizi trh u nas nelze objednat. Zajimalo by me jak by teda resili opravy. Existuje i nejaka alternativa skla s antenou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Nic neslibuju,ale zeptám se na ty RS-Limit.sedačky pro GB apod.věci z modelů pro jiné země mého kolegy....tento kolega má opravdu velmi dobré známosti(příbuzenstvo) v MB na vysokých pozicích....on např.jako autodopravce má každý rok zdarma funglový auto v plný náloži(jen tam leje benzín,naftu a to je vše)+jednou za kvartál ho tam musí přistavit k měření a kontrole a zas jezdí dál....po roce jim hodí klíče na hlavu,dostane opět zas nějakou funglovku v plný náloži a tak to jde už 10.let pořád dokola....On že jezdí taky hodně km jako moje auta,tak jim tímto dělá takovýho zkušeb.řidiče...... No k tématu.....je to už tak rok kdy se jeden náš společnej známej co má OII zmínil o těch chrom-lakováných lištách(na dveřích a narazníkách) co viděl na obrázku kde byla OII pro čínu......jen se zmínil at se optá a ani né za týden mu ten kolega volal že neni problém....akorát že to vyjde na +- 10.000kč,tak jestli souhlasí s cenou,tak je může mít do 2.dnů doma...no a taky že jo....za další týden jsem ho potkal a už je měl na autě. Zkusim se ho schválně poptat a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tak ted uz bych do tech sedacek nesel, protoze jsem si objednal do RS Interiér "RS-kůže", kde jsou ty sedacky z LE jen jednobarevne a trosku jinak prosite (myslim), takze bych uz je nechtel. Jedine, ze by vychazeli velmi zajimave potahy. Takze momentalne me zajima to sklo s antenou co chodi do ciny. Na strankach SA se pise: Automobily Škoda jsou vyráběny kromě České republiky i na Ukrajině, v Indii, Bosně a Hercegovině, Kazachstánu, Číně a v Rusku. Zde jsou kompletovány rozložené vozy z dílů a komponentů expedovaných z České republiky. Takze se vse vyrabi u nas, jen to tu nejde normalne objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) No k tématu.....je to už tak rok kdy se jeden náš společnej známej co má OII zmínil o těch chrom-lakováných lištách(na dveřích a narazníkách) co viděl na obrázku kde byla OII pro čínu......jen se zmínil at se optá a ani né za týden mu ten kolega volal že neni problém....akorát že to vyjde na +- 10.000kč,tak jestli souhlasí s cenou,tak je může mít do 2.dnů doma...no a taky že jo....za další týden jsem ho potkal a už je měl na autě.Zkusim se ho schválně poptat a dám vědět. Zajima me to, uz samou nudou nevim , jak si svou novou L&K jeste vylepsit, a po techto chrom listach jiz dlouho pasu jeste z dob predchozi O2. Tomu bocnimu pohledu na O2 by to moc, moc pomohlo, nemas nejake foto toho auta s temito listami ? Zajima me to :-) Pozn.: uz jsme to tu onehda resili i na konkretnim foru, tam ale tusim nikdo nebyl schopen dat nejakou konkretni informaci Editováno: 8. Červenec 2009, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Uz jsi neco zjistil KARLOSi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 A co neco takoveho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Jenze pokud se nikdy do OII nedavaly skla s integrovanou antenou, tak je stejne nepujde sehnat. Nebo by snad pasovalo sklo z jineho auta ?Ikdyz pro cinsky trh chodi OII s ploutvi, takze se vyrabi ... podle servisu je u kombíku na pravým zadním okně nalepená anténa, ale slouží asi jen jako druhá (2-tunerová rádia) - skutečně jsem ji tam viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 A da se sehnat i prave zadni s antenou. Jen jsou za to docela palky... Nicmene nejspis by slo vymenit obe okna, tim mit dve anteny i pro dvoutunerova radia Jen by se nejspis musely natahnout kabely i na druhou stranu vozu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.