carda Vloženo 14. Září 2011 Vloženo 14. Září 2011 Nemáte prosím vás číslo toho konektoru? U nás ve škodovce jsou neschopní .Díky Citovat
j0ska Vloženo 14. Září 2011 Vloženo 14. Září 2011 (editace) 3D0 035 131 (pouzdro) 000 979 009 (pin) Editováno: 14. Září 2011, autor: j0ska Citovat
j0ska Vloženo 14. Září 2011 Vloženo 14. Září 2011 díky zítra obědnám Není zač, ale objednej to až po obědě. Citovat
medved 1 Vloženo 15. Září 2011 Vloženo 15. Září 2011 díky zítra obědnám Ahoj jestli budeš objednávat ty piny ve škodovce napiš prosimtě kolik za ně chtěli dík Citovat
carda Vloženo 15. Září 2011 Vloženo 15. Září 2011 Tak dnes mi dovezl kamoš piny. A že říkaly že samostatné se neprodávají jen na drátku cca 40cm a na každem konci pin 000 979 009 E.Cena 50kč.Zloději. Citovat
medved 1 Vloženo 15. Září 2011 Vloženo 15. Září 2011 Tak dnes mi dovezl kamoš piny. A že říkaly že samostatné se neprodávají jen na drátku cca 40cm a na každem konci pin 000 979 009 E.Cena 50kč.Zloději. V Děčíně chtěli 60 Kč na konec jsem je sehnal u jednoho autoelektrikáře ucvaknul je ze staré kabeláže 26 ks a chtěl 30 Kč rozumnej člověk. Ale jinak to rozhodně stojí za to Citovat
tomina Vloženo 18. Říjen 2011 Autor Vloženo 18. Říjen 2011 Jen tak pro zajímavost se zeptám, komu už se povedlo zprovoznit video vstup u Nexusu? A jaký set-top-box a napájení jste použili? Citovat
medved 1 Vloženo 19. Říjen 2011 Vloženo 19. Říjen 2011 Čau už to frčí skoro dva měsíce dělal jsem to podle tebe takže jsem koupil set-top-box Mascom 550T , pozlacenej a dvakrát stíněnej scart Mascom a napájení jsem řešil měničem napětí TITAN HW-200E5 vše mám v kaslíku před spolujezdcem tam mám zabudovanej i vypínač a celkově se to od tud ovládá dobře aspoň mě to tak vyhovuje i instalace je tím jednoduší Citovat
tomina Vloženo 13. Listopad 2011 Autor Vloženo 13. Listopad 2011 Pořídil jsem si nový přehrávač s dvbt. Jedná se o tenhle: EMTEC Movie Cube N150H. Je sice trochu dražší, ale má lépe udělané menu. Další výhoda je, že po připojení usb disku o této skutečnosti jen krátce informuje. Mascom, který jsem doporučoval dříve, zobrazuje po celou dobu načítání okno. Také se mi zdá, že má citlivější tuner. Na obyč anténu, kterou mám za oknem chytím TV i za jízdy při cca 100km/h (rychleji jsem to ani nezkoušel). Další výhoda je, že je přímo na 12V, takže ho teď mám připojený rovnou do autozapalovače. Jen to chce odrušovací filtr. Ze Stualarmu si objednám ten aktivní a dám vědět, jak to pomohlo. Citovat
vevca Vloženo 3. Prosinec 2011 Vloženo 3. Prosinec 2011 ostatně když jsme u toho tak stačí jen vyvest z DVBT jen usb a senzor na ovládání a zbytek kuchnout někam do palubky a při tom dá se i připojit aux??? Citovat
tomina Vloženo 3. Prosinec 2011 Autor Vloženo 3. Prosinec 2011 Ja mam ten reciever pod sedackou ridice. IR mam vyvedene ven a USB teda zatim strkam pod sedacku. AUXy ma Nexus dva. O jeden prijdes,ale druhy zustane volny. Citovat
Pitris.K Vloženo 3. Prosinec 2011 Vloženo 3. Prosinec 2011 Takový laický dotaz..Kuci jde ten Nexus do Rooma 2006?Ted tam mám Cruise origo z výroby.Děkuji Citovat
vevca Vloženo 6. Prosinec 2011 Vloženo 6. Prosinec 2011 http://elektro.aukro.cz/rekorder-set-top-box-scart-usb-sd-karty-dvb-t-i1971161548.html Tomino co říkáš na toto? Zaujala mě velikost a kolik toho tam je , hlavně tedy ta velikost, bude se dát zabudovat do palubky akorá to bude chtít nějak vyřešit napájení z 12 na 5 volt ale to by neměl být aaqž tak problém má usb, karty a dá se i nahrávat. Citovat
tomina Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Vloženo 6. Prosinec 2011 Vypadá to, že by mohl fungovat. Jen místo kabelu se scart samcem musíš udělat scart samici. Citovat
vevca Vloženo 6. Prosinec 2011 Vloženo 6. Prosinec 2011 To jsem pochopil , Jde mi právě o to že jsem se teď díval a místo přesně na takovýho parchantíka tam je v palubce za radiem. Citovat
mark00 Vloženo 6. Prosinec 2011 Vloženo 6. Prosinec 2011 to je parada, ze neco takoveho i existuje......mam v planu neco takoveho udelat v moji oktavce a je super, ze tam nebudu moset met nejaku veliku krabicu, ale dat tam jen neco maleho Citovat
vevca Vloženo 6. Prosinec 2011 Vloženo 6. Prosinec 2011 (editace) P.s. tedkom po shlednutí schématu jsem se nějak nedopracoval k tomu kde vezmu volné piny na originální zásuvku AUX in????Sory už jsem to přečetl musím brát z toho konektoru 2x 12pinů ty asi objednám taky když se na to dívám na nějakej ten zes nebo tak, po prozkoumání a pochopení konektorů to fak není nic složitýho tak až to dám dokupy tak se samozřejmě pochlubím, ale ted nevím kdy Editováno: 6. Prosinec 2011, autor: vevca Citovat
vevca Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 Tomino, trochu OT nemáš na Nexuse aktual Mapy???? CZ+PL??? Citovat
vevca Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 (editace) Editováno: 7. Prosinec 2011, autor: vevca Citovat
tomina Vloženo 7. Prosinec 2011 Autor Vloženo 7. Prosinec 2011 Z mapama neobchoduju ;-) na internetu jsou místa kde lze mapy najít. Zkus třeba uloz.to, warforum... Jen mě tak napadlo. Pokud dáš to dvbt za přístrojovku, jak se dostanes k SD karte? Tu pak budes muset ozelit. Citovat
vevca Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 No to ještě uvidím, mě jde hlavně o usb Citovat
Passat Man Vloženo 19. Prosinec 2011 Vloženo 19. Prosinec 2011 (editace) http://elektro.aukro...1971161548.html Tomino co říkáš na toto? Zaujala mě velikost a kolik toho tam je , hlavně tedy ta velikost, bude se dát zabudovat do palubky akorá to bude chtít nějak vyřešit napájení z 12 na 5 volt ale to by neměl být aaqž tak problém má usb, karty a dá se i nahrávat. O funkčnosti dost pochybuju... Známý i já máme Navi DX, on v oktávce, já v passatu. Snažíme se už půl roku vymyslet řešení na propojení navi a set-top boxu který zde odkazuješ... Problém je v tom, že při použití RGB výstupu přestane fungovat kompozitní výstup, sloužící zde k synchronizaci... = obraz funguje, ale ty ho vidíš asi 60x a nakřivo... Zároveň když už píšu - nevěděl by někdo čísla konektorů k Navi DX ? Jde mi o ten kulatý na video a dlouhý placatý, označovaný jako senzorika navi? Editováno: 19. Prosinec 2011, autor: Passat Man Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.