Klon Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Ahoj lidi.Chci se zeptat jak ke to s pravým zpětným zrcátkem?? Někde jsem četl že při zařazení zpátečky by se mělo automaticky naštelovat aby bylo vidět na krajnici,obrubníky apod.... Mě to nedělá a docela by se mi to hodilo při tom městském provozu.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 TAK PRECO SI ZALOZIL DUPLICITNU TEMU KED SI JU UZ CITAL. Ano da sa to aktivovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Ale musíš mít sedadla s pamětí. Jinak smolík. Nebo teď to už je jinak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 11. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 TAK PRECO SI ZALOZIL DUPLICITNU TEMU KED SI JU UZ CITAL. Ano da sa to aktivovat . Nečetl jsem to zde,ale v manuálu u Octavie FL tuším .Můj manuál bohužel chutnal tomu pejskovi co mám v profilu,takže jsem se nemohl podívat :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 presne jak pisou kluci, potrebujes sedadla s elektrickou pameti, jinak to nefunguje... jde to obejit jedine tak ze si das jednotku na sedadla do auta nebo vymenit sedadlo ridice za to z pameti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Nečetl jsem to zde,ale v manuálu u Octavie FL tuším .Můj manuál bohužel chutnal tomu pejskovi co mám v profilu,takže jsem se nemohl podívat :-). Manual k autu sa da aj stiahnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.