janhonza Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Octavia 1.8 20V SLX rv.97 Chlapi v levých zadních dveřích občas nefunguje zamykání. Odemknou se vždy, ale docela často se nezamknou. Když otočím klíčkem v zapalování tak v nich hrkne jako při odemykání/zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 chyba v zámku, popřípadě kabeláž ve dveřích.. diagnostika poví víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesy.m Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Mám podobný problém, po nepovedeném pokusu o ukradení auta (Octavia Combi 1.9 TDI), spínací skříňku vytrhli, odpojili řídící jednotku ale odjet se jim nepodařilo (tajný vypínač), jsem nechal vyměnit všechny zámky a přizpůsobit nové klíče, centrál (originální) fungoval na klíč i na dálku kompletně včetně kufru, zámek v kufru jsem měl zaslepený ale dal jsem si tam dát z té nové sady vložku, nastal problém. Všechno funguje kromě uzavření 5-tých dveří, okna stahovat jdou, všechny ostatní dveře zavírají jak na klíč tak na dálku jen páté dveře ne, klíčem samozřejmě zamknout jdou. Zkoušel jsem žárovkou jestli tam jde napájení, a nejde,pojistka je v pořádku, prošel jsem dráty, konektory v kapse vše OK, motorek je v pořádku na napájení běhá jako fík. Vag nehlásí žádné chyby. Poradíte někdo kam ještě sáhnout? Ne, že bych nevydržel zamykat kufr klíčem, ale vozím dost věcí a láká mne možnost zamknout kufrem celé auto a to by mělo jít. Je tu nějaký borec co poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Asi bych natáhl kabel od zadních dveří ke kufru a mělo by to fungovat. Ale je to jen řešení když se nepřijde na příčinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 jo, jenže zatím co dveřní jednotky komunikují s centrální jednotkou po datové sběrnici, tak motorek kufru ovládá centrální jednotka přimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 (editace) Mrkni na konektory, kdyz si v kufru odhrnes vlevo koberec, tak najdes na podbehu svorkovnice, ted nevim ktera to presne je, ale vsechny prostrikni vcetne protikusu. Prostrikni, ale nejlepe odrbej kontakty na centr.motorku kufru, vcetne tez protikusu Editováno: 13. Listopad 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesy.m Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Tahat kabel mně taky napadlo, ale proč když to před tím šlo, konektory jsem vytahal, jsou jako nové, přesto jsem je prostříkal kontaktolem, motorek zadních dveří jsem rozebral znovu a vyčistil, včetně kontaktů a stále nic. Prostě dozadu nejde napájení ať dělám co dělám. Ještě bych se chtěl podívat přez VAG přímo na komfortní jednotku ale nemám s VAGem zkušenosti. Nevím jestli tam jde zapnout nebo vypnout centrál pátých dveří.... ale to už opravdu tápu. Opravdu už nevím kam sáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasCO Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 mě také nešli zadní dveře odemknout. pak jsem zjistil že nejde ani repro a okno stahovat , ale velmi nárazově , tak jsem koukl do husáku ve dveřích kde vedou kabely a jejda 3 kabely přetržený. tak jsem je sesvorkoval a už to šlo vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 tak ja poradim, rozeber komfortni jednotku a preletuj ji, mrkni u ni tez na konektor, myslim ze ty budes mit s jednim konektorem, casto ted kapanek blbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.