Přejít na obsah

Yeti - kde vzít spínané +


jirka222

Doporučené příspěvky

chci namontovat hf parrot 9000 (měl jsem ji ve fabii a bylo to bez problémů), ale zjistil jsem, že na konektoru pro radio není nikde spínané + Redukce mám, takže problém není, jen z jednoho konektoru redukce je vyveden růžový drát pro 12+ Power - spínaných, ale kam jej připojit? Je na pojistkovce vlevo na palubce nějaké volné místo právě s 12+ ??? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil jsem podobný problém kvůli napájení antény přes fantom a ptal jsem se i v servisu - opravdu na konektoru ze stranz auta není spínaných 12V, musí se natáhnout drát od pojistkové skříňky vlevo a protáhnout pod volantem. Servis za to chtěl nějakých 500-700Kč kvůli nutnosti odkrytování atp. Nakonec jsem to vyřešil jinak, vzal jsem napájení z výstupu autorádia pro anténu, které je spínané při zapnutí rádia. Pokud Vaše rádio tenhle výstup má, mohlo by to pomoct, protože ten Parrot stejně jde přes radio, nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám neoriginální rádio Kenwood a při konfigurování jsem si neobjednal Aftermarket přípravu, i když pochybuji že tam by spínaný + byl, alespoň podle toho co říkali v servisu. Nevím, jak to má zapojené Blues, ale anténa musí být napájená tak jako tak a protože odebírá trvale skoro 60mA tak si myslím, že bude určitě v klidovém stavu při vypnutém rádiu taky vypnutá (to by se v zimě při delším stání baterce moc nelíbilo). Spíš je otázkou, jestli půjde to napájení dostat mimo anténní kabel, protože právě orig. rádia mají napájení antény přímo po koaxu, kdežto neoriginální napájí anténu odděleným káblíkem a proto se pro neorig. rádia musí mezi rádio a anténu zapojovat ten fantom (coz je vlastne jen oddělovací kondenzátor s odbočkou). Tak držím palce, dejte vědět jak to dopadlo...

Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...