tonny.p2 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Co rikate na takhle upravenou Oktavku? odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Pěkná, ale pár věcí by si zasloužilo změnu. Kapota, kufr a asi i interiér, kterej není moc vidět. Cosi se mi nelíbilo, když jsem ji viděl live. A lak bude velkej problém, kdyby se něco stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Krásný auto...bylo ještě hezčí, když to měl na RHčkách, těmahle kolama to zabil. A trochu mi vadí ty zavařený přední blinkry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jointicek Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Octavia Coupé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 fuj, nechápu, jak se to někomu může líbít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 tak to je teda hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 někde jsem viděl video něčeho podnyho a vypdalo to dobře...tohle je hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jointicek Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 jj je to hnus :-D našel jsem to na španělských stránkách octavia clubu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.