Publikováno Březen 28, 200619 r chci si koupit jetou FRS tak do 320000kc. co na tech autech odchazi, na co je treba se zamerit pri prohlidce, proste zkusenosti dlouhodobych uzivatelu. diky.
Březen 28, 200619 r Snad jen jestli neklepe něco od předku. Bolístka FRS a zatím nevíme na 100% co to je - tluče to při přejezdu příčných vln na silnici, hlavně třeba když dojíždíš na kvalt bez plynu ke světlům atd... Teorie směřuje k silenbloku motoru na straně převodovky, ale mimo jednoho uživatele, kterej to pořešil vyplněním pomocí lepidla na autosklo zatím nic nevíme. Jinak nic nezlobí.
Březen 28, 200619 r jo, o tomto vim. jeste jsem slysel, ze na to, ze to jede 200km/h to ma slabe brzdy. P2M: ty jsi z prahy, ze? az nejakou najdu, jel by ses na ni podivat se mnou? do velikonoc bych mel vedet.
Březen 28, 200619 r jo, o tomto vim. jeste jsem slysel, ze na to, ze to jede 200km/h to ma slabe brzdy.P2M: ty jsi z prahy, ze? az nejakou najdu, jel by ses na ni podivat se mnou? do velikonoc bych mel vedet, protoze mam v jednani imprezu wrx 01, ale zatim je to na mrtvem bode (pochopitelne netreba porovnavat tyto dve auta). No záleží jak si představuješ, že budeš z těch 200 brzdit a kolikrát za sebou Jinak se nezlob, ale nevezmu si na triko obhlídku auta pro někoho - něco se přehlídne a pak to poslouchat.
Březen 28, 200619 r nebudes nic poslouchat, proste tam se mnou prijedes, kouknes na to, posles to bokem do vracaku, reknes ber nebo neber. nic vic. potrebuju nekoho, kdo zna slabiny a vi kde hledat, ja fabku neznam. naslednych kecu te usetrim, budes jen odborny doprovod...v pripade, ze se rozhodnu pro frs.
Březen 28, 200619 r nebudes nic poslouchat, proste tam se mnou prijedes, kouknes na to, posles to bokem do vracaku, reknes ber nebo neber. nic vic. potrebuju nekoho, kdo zna slabiny a vi kde hledat, ja fabku neznam. naslednych kecu te usetrim, budes jen odborny doprovod...v pripade, ze se rozhodnu pro frs. Jak jsem řekl - s tímhle bohužel nepočítej. Znalců na Fabuli je hafo a určtě i mezi tvýma známýma
Březen 28, 200619 r No záleží jak si představuješ, že budeš z těch 200 brzdit a kolikrát za sebou Žádný problém, než se znovu na těch 200 dostane nejen, že se brzdy zchladí, ale řidič případně i usne. Prostě NAFTA PATŘÍ DO KAMEN !!
Březen 28, 200619 r No záleží jak si představuješ, že budeš z těch 200 brzdit a kolikrát za sebou Žádný problém, než se znovu na těch 200 dostane nejen, že se brzdy zchladí, ale řidič případně i usne. Prostě NAFTA PATŘÍ DO KAMEN !! jo výhody a kvality motoru 1.4 16V už jsme slyšely dost, máš pro to nějaký argument ..
Březen 28, 200619 r p2m: neznam, proto jsem te oslovil. uzivatelu je spousta, ale ty nepotrebuju...teorii znam taky. ale i presto ti dekuji.
Březen 28, 200619 r jo výhody a kvality motoru 1.4 16V už jsme slyšely dost, máš pro to nějaký argument .. Ano, na dálnici v rychlostech nad 160 ty naftoví draci překáží......
Březen 28, 200619 r jo výhody a kvality motoru 1.4 16V už jsme slyšely dost, máš pro to nějaký argument .. Ano, na dálnici v rychlostech nad 160 ty naftoví draci překáží...... Tak nad 160 to už asi překážíš taky ne, nebo kolik z toho vymáčkneš?..
Březen 28, 200619 r Tak nad 160 to už asi překážíš taky ne, nebo kolik z toho vymáčkneš?.. Tachometrových 190, z mírného kopce, např. D1 před Prahou 210.
Březen 28, 200619 r No záleží jak si představuješ, že budeš z těch 200 brzdit a kolikrát za sebou Žádný problém, než se znovu na těch 200 dostane nejen, že se brzdy zchladí, ale řidič případně i usne. Prostě NAFTA PATŘÍ DO KAMEN !! Jsem rád, že jsi nám to tu odborně osvětlil a Rosťu dostatečně varoval a současně poučil, že nej koupě jedině 1.4 16v 55kW "počipunevimkoliktomáklokanů" Upraveno Březen 28, 200619 r od P2M
Březen 28, 200619 r No záleží jak si představuješ, že budeš z těch 200 brzdit a kolikrát za sebou Žádný problém, než se znovu na těch 200 dostane nejen, že se brzdy zchladí, ale řidič případně i usne. Prostě NAFTA PATŘÍ DO KAMEN !! Jsem rád, že jsi nám to tu odborně osvětlil a Rosťu dostatečně varoval a současně poučil, že nej koupě jedině 1.4 16v 55kW "počipunevimkoliktomáklokanů" Máš pravdu, byl to ode mne jen žert, asi hloupej.......
Březen 28, 200619 r jo výhody a kvality motoru 1.4 16V už jsme slyšely dost, máš pro to nějaký argument .. Ano, na dálnici v rychlostech nad 160 ty naftoví draci překáží...... Ty voe, ty jseš teda borec .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.