spot Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Zdravím, potřeboval bych radu. Za 1. - Blinkr do leva mi venku bliká, ale na budíkách jen občas - bude to v budíkách + popřípadě jak na to?! Přerušovač byl už 2x vyměněn. Pravej jde normálně. Za 2. - vyměnili jsme všechny ABS senzory - kontrolka ABS někdy zhasla - někdy se rozsvítila - nyní už kontrolka od ABS svítí furt! Nevíte někdo co stim ?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 ad 2.: ABS ti funguje? Pokud ne, mrkni se na pojistky co sou na baterce. Já to měl na FI, vypadala OK, ale ABS nešlo a pojistka byla špatná. Dokonce u Fabií vo tom bylo téma. ad1.: Pokud venku de a funguje pravej tak to přerušovačem nebude. Když pustíš všechny 4 tak ti kontrolka bliká? Jestli nebude někde "zlomenej" kabel. Ale to ti potvrdí nebo vyvrátí nějakej eletřikář a zkoušečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spot Vloženo 30. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) NE ABS mi nefunguje .... Všechny 4 jdou taky jak kdy - blbne to stejně na 4 jak ten jeden sám. Někdy jde někdy ne ....na varovky ¨ ------------------koukal jsem na ty pojistky a jsou dobrý---------------------- Editováno: 1. Červenec 2011, autor: spot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Nekoukej jenom na pojistky ale na celou pojistkovou skrinku, mrkni na kontakty ve skrince zda je nemas zaoxidovane, vypalene ci zatavene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 ZajeĎ k někomu na VAGa a budeš aspoň blíž k tomu, co s tím ABS je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firis Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Čau, podařilo se ti vypátrat proč kontrolka směrových světel problikává? Mám totiž ten stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 indikace blinkru je pomoci LED = vadnou zarovku muzem vyloucit takze kontrola napeti na konektoru budiku, privedeni napeti od baterky (jestli se kontrolka rozsviti), kontrola kabelaze vodice jsou: levy, cerny s bily pruhem, modry konektor 18. pin pravy, cerny se zelenym pruhem, modry konektor 2. pin (u 3. generace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.