Přejít na obsah

TEMPOMAT ZADARA

alco

Doporučené příspěvky

no lidicky ale stale zaadne reseni jak sprovoznit LED tempomatu ! :(

na co ti to bude ?

nikdy som to nepotreboval.

raz, alebo dva krat ma sice prekvapilo,

ze je zapnuty, ale stlacenie brzdy to vyriesi.

nepotrebujes cumet na ledku.

zapnuty, vypnuty, teraz zase zapnuty....to budes sikanovat sam seba. <_<

len to bude odputavat pozornost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja som ale chcel takú LEDku, ktorá by svietila len keď tempomat práve udržiava rýchlosť. Konečne to Škoda zaviedla až teraz v MR 2007. Pár krát sa mi stalo, že ma tempomat prekvapil. Išiel som po okreske, niečo som obehol bez podradenia a potom som už držal nohu na plyne a išiel som rýchlejšie. Pred zákrutou som dal nohu dole z plynu, motor trochu brzdil a presne v zákrute dosiahol tempomat dvoju rýchlosť a pridal mi. Nič príjemné.

Odkaz ke komentáři

Hm tak to je zaujimave... ze sam pridava.. nemas problem so spinacom? tam by som hladal problem.. no ta led ma stale trapi... ;) zatial ziadny rozumny sposob.. skusim namerat na C bus zbernici ake signaly tam chodia pri zapnutom alebo vypnutom tempomate a popripade pomocou ATMEL procesora to nejak rozsifrovat a spinat tak led...

Odkaz ke komentáři

Hm tak to je zaujimave... ze sam pridava.. nemas problem so spinacom? tam by som hladal problem.. no ta led ma stale trapi... ;) zatial ziadny rozumny sposob.. skusim namerat na C bus zbernici ake signaly tam chodia pri zapnutom alebo vypnutom tempomate a popripade pomocou ATMEL procesora to nejak rozsifrovat a spinat tak led...

zabudol som sa prihlasit :):p

Odkaz ke komentáři

Host Strojvůdce
Hm tak to je zaujimave... ze sam pridava.. nemas problem so spinacom? tam by som hladal problem..

To není chyba, ale správná funkce. Pokud přidáš plyn třeba na předjetí a nevypneš tempomat (páčkou, spojkou, brzdou) tak po uvolnění plynu zbrzdí motorem na původní rychlost a začne ji zase udržovat. :D

Odkaz ke komentáři

Presne tak, nie je to chyba.

No ak by si odchytil komunikáciu po CAN, tak to by šlo. Iné riešenie mi nie je známe. Jedine kúpiť nové auto MR 2007. Teda zatiaľ len OII.

NO jasne ;) uz idem kupit new karu :)) ale nebude to i tak s tou zbernicou take lahke.. chce to oscilosop a merat a merat.. uvidime.. skusime ;)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdravim Vsetkych...

Tak sa mi konecne podarilo sprevadzkovat Led tempomatu.Spravil som si modul s mikroporocesorom ATMEL ktory napojim na spinac brzdy, spojky a tempomatu... Led do pristrojovky som musel dorobit a pripojit ju k modulu... Vsetko funguje ako ma... po zapnuti tempomatu sa led rozosvieti a pri brzdeni, alebo preradeni (vypnuti tempomatu) led zhasne... Pri kazdom nastartovani taktiez modul rozosvieti LED tempomatu na palubke zaroven s ostatnymi led pri startovani. Po 3 sekundach led znasne. Taketo riesenie modulu bolo to jedinym sposobom ako dorobit to co Skoda Technici nedotiahli do konca :)

V pripade zaujmu poskytnem dalsie info cez email... :palec2:

post-10-1157971068.jpg

Odkaz ke komentáři

tempo mám, ale nemám kontrolku, myslím vůbec není v panelu  :D

Ja ji taky nemal.. Treba ju dorobit :)... Pak to v noci hezky sviti :)B)

na novejsich budikach neni ani kontrolka (obrazek) takze nejde dodelat :(

Odkaz ke komentáři

tempo mám, ale nemám kontrolku, myslím vůbec není v panelu  :D

Ja ji taky nemal.. Treba ju dorobit :)... Pak to v noci hezky sviti :)B)

na novejsich budikach neni ani kontrolka (obrazek) takze nejde dodelat :(

Bobik, ale je tam kontrolka svetiel a ked nad nudaš ikonu tempomatu... :D:D-_--_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...