Lukáš Fiala Vloženo 8. Srpen 2013 Vloženo 8. Srpen 2013 Tak nakonec se měnila spínací skříňka (auto kvůli tomu muselo být odtaženo do servisu) a preventivně i to zapalování (že se tam časem opálí kontakty). Servisák při té příležitosti vymontoval i ten imobilizér, že prý bývaly taky dost poruchové. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Srpen 2013 Vloženo 10. Srpen 2013 Imobilizér sis tam měl nechat, to byla evidentně jen spínačka. Kdyby byl v háji immo, auto by vždycky chytlo, blaflo a vzápětí zhaslo - motor by se neudržel v chodu. Immo ve felině totiž neblokuje startér, ale vstřikovací jednotku ... Citovat
Lukáš Fiala Vloženo 17. Srpen 2013 Vloženo 17. Srpen 2013 Když budu chtít, aby mi s autem nikdo neojdel, zamknu řadicí páku. Citovat
joura Vloženo 5. Září 2013 Vloženo 5. Září 2013 jak jde vyřadit imobilizér ? oryginál na feldě 1,6 r.v.95 musi se prez počítač? Citovat
sturgeon Vloženo 6. Září 2013 Vloženo 6. Září 2013 Musí se vyměnit řídící jednotka za jednotku která z výroby neměla immo. Citovat
Vašek2 Vloženo 5. Říjen 2016 Vloženo 5. Říjen 2016 Můj děda má taky starší Feldu a furt s tím má problém. Je docela šikovnej, tak, že to odpojí. Prý to jde. Ale já teda nevim, našel sem tohle - http://kralmotoru.cz/media/jak-odpojit-imobilizer-u-skody-felicia Tak si říkám, aby to auto pak ještě vůbec jezdilo, když se do toho pustí svépomocí. Máte někdo pořádnej návod? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.