Tomáš 2 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Zdravím lidičky. Do Fabie I mi teče zadními dveřmi.Vím kde je příčina,přečetl sem to tu,oprava neni problém.Ale nechci tam dávat zpět nejty,kvůli přístupu v budoucnu.Půjčil by mi někdo prosím kleště na nýtování matic?Jsem z Brandýsa nad Labem.Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Mužu je půjčit z práce i s maticema mame M5 M6 M8 M10 ale jsem z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 2 Vloženo 14. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 To je pro mě trochu víc z ruky.Ale kdybych nic nesehnal tak se ozvu.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 při troše přemýšlení na ty malé M5 nýtovací matice není potřeba kleští, dá se to udělet s tím "co dům dal" já jsem třeba použil toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 2 Vloženo 14. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Heh,tak to by mě nenapadlo.Zítra se tady u nás poptám po těch maticích a zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 2 Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Tak hotovo.Matice M5 jsou tam.Na tyhle malý opravdu kleště nejsou potřeba.Stačil jeden šroub M5,matice M5 a příslušná podložka a matice sou nanejtovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.