Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím ,

mám takový problém mám Octavii I rv.2001 motor 2.0 benzín 85 Kw s automatickou převodovkou.Auto jsem koupil jako nepojízdné po nehodě na předek .

Odnesla to jen přední výztuha a chladičová stěna k motoru to nedošlo . Jak jsem sundával tu rozbitou stěnu tak jsem zavadil o víčko nalévacího ventilu oleje do převodovky a vychrstlo asi tak deci oleje . Říkal jsme si ta trocha nevadí , ale potom co jsem auto nastartoval auto necouvalo má najeto nějakých 139 000 Km přece to nemůže byt opotřebovaná převodovka . Může to být tím olejem ? A další otázka pokud ano co tam mám nalít a kolik ? Nikde se to nemůžu dočíst každý říká něco jiného. Děkuji za rady.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Vše jsem zkontroloval už nevím co . Oleje je tam dost a stále nic akorát mi furt chrčí servo a když otočím volant doprava asi ta k 5 cm tak auto začne slabo couvat a někdy když jedu tak 100 metru na jedničku zastavím dám tam zpátečku tak auto zarve dozadu tak dva metry a zase nic já už nevím co s tím.

• o 4 roky později...
Vloženo

Zdravím,mám problém a automaticko převodovkou na superbu 1,9 tdi 20006.Tekl mi olej z převodovky,prý je špatný simering na hřídeli.....koupil se nový a přesto to stále teče.....teď je to prý asi hydroměničem ?? Automat chodol bez problémů.....můžete někdo poradit ?? Díky Martin

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...