Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 jj, ten Nemec pisal, ze toto je len testovacia verzia - a museli premostovat kable od tych bocnych ziaroviek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 ač se mi zadní LED zatím moc nelíbily, tak na tý RS to vypadá velice slušně! cj: píšeš o testovací verzi, máš víc info o tom němcovi, resp. jeho světlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 No, vcera dal majitel tej bielej RS-ky na nemecke forum tieto fotky...asi to chce dovazat do DE - a toto bol testovaci par svetiel, ci pasuje kabelaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 A to je teda origo "škoda čína" a musí se pořešit kabeláž? Kolik by to mohlo dovezený v DE koštovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 (editace) jj, je to Cina - ma to inu kabelaz a je to bez "E" homologacie. Myslim, ze sa tam spominalo nejakych 290€ + pripocitaj postovne... Editováno: 1. Září 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Cj: Koukam, ze sledujes nemecke forum stejne jako ja... Jj, cena se resila kolem 250-300€ + doprava. Je to holt u nas exkluzivni zbozi, cili pokud to sem nekdo dostane, nemuze se mu nikdo divit, ze se na tom snazi vydelat - spousta lidi rado zaplati. A jak jsem rekl, videl jsem osobne a tech 300€ bych dal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 No, bez homologace je to vopruz (aby si toho všimnul nějake policajt nebo STK a byl by problém), že se to vůbec vyplatí, udělat "nová" světla bez E homologace? Finančně to snad nemůže bejt takovej rozdíl (to získání homologace)? Kdyby to byl "hotovej" produkt (tedy plně kompatibilní a legální), taky bych o tom uvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Nemaji E homologaci, protoze jsou urceny jen a pouze pro cinske OII. Pokud by se Skoda rozhodla tato svetla zavest i v Evrope, musela by je nechat homologovat. Otazkou je el. svazek, resp. vnitrni el. rozvod, ktery se vyrazne lisi a homologaci musis delat komplet, tudiz by se stejne jednalo o "jina" svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 (editace) Cj: Koukam, ze sledujes nemecke forum stejne jako ja... Jj, cena se resila kolem 250-300€ + doprava. Je to holt u nas exkluzivni zbozi, cili pokud to sem nekdo dostane, nemuze se mu nikdo divit, ze se na tom snazi vydelat - spousta lidi rado zaplati. A jak jsem rekl, videl jsem osobne a tech 300€ bych dal taky. Ja sledujem vsetky 3 nemecke fora Kde si to videl nazivo - na Worthersee? Nemas nahodou nejake lepsie fotos tych svetiel, please Ja som tie svetla skusil vybavovat priamo cez ceskeho zastupcu Skody v Shanghai VW, ale neboli ochotni mi to poslat, lebo na seba nechcu zobrat to riziko, ze to nie je homologovane do EU (kedze svetla su vyrabane priamo v Cine) Tak by som chcel vediet, ako sa to podarilo tomu Nemcovi... Editováno: 1. Září 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Osobne jsem je videl v MB. OII vyjizdela od hlavni brany do zavodu a na krizovatce jsem se zaradil primo za ni, takze jsem mel moznost si je prohlidnout v realu. Dokonce jsem si i nekolik km zajel... :-) Bohuzel jsem nemel moznost to vyfotit, nebylo cim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 A mozno ich nakoniec dostane v dalsom modelovom roku Bolo by to pekne - aspon ako priplatkova vybava - tak isto ako to ma Seat Exeo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Mám známého, který často cestuje do Číny. Zkusím ho poslat do Škody v Číně, jestli je nemají na skladě jako náhradní díl.. Že by je tam koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 (editace) Tak dufam, ze sa to podari. Mne to s nakupom ako ND nevyslo... Editováno: 8. Září 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 A jak jsi to objednával nebo zkoušel zakoupit??? V říjnu letí do Číny, tak potřebuji jen najít dealera v Guangzhou, aby to měl pro něj připravené a on to vyzvedne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 mam tam kamarata, ten siel do miestnej predajne Shanghai VW a chcel ich kupit. Tam mu povedali, ze mu ich predaju, ale musi sa dostavit s autom, nech mu ich namontuju = (nejaky ich zvlastny system na ochranu trhu s orginalnymi ND,alebo co). Skusal to aj u ineho a tam mu povedali, ze svetla nemaju "E" homologaciu, tak mu to nepredaju, lebo nechcu riskovat, keby sa nieco stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Zkusím ho tam poslat.. A co to zkusit přes někoho ve Škodovce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Skusal som to cez S-A.cz, S-A.sk a samozrejme, ze nie...V servise mi povedali, ze sa to do Europy neda objednat, ale ze nech to skusim cez e-bay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Tak prý v prodeji i s E-číslem.. http://www.hood.de/auction/39272294/led-rueckleuchten-skoda-octavia-1z-rot-klar.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Myslite ze tohle uz je LED? Nova O II FL ELektro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Tak podla fotiek by som povedal, ze na 99% to su LED Inac som pocul, ze aj nemecka firma Dectane planuje do Vianoc zacat s predajom LED svetiel pre Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 jojo pisou ze osvetleni vozu je provedeno v LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Myslite ze tohle uz je LED? Nova O II FL ELektro. To vypadá fakt GUUUUTOOO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 (editace) a ma to LED aj vpredu na mieste dialkovych a dennych BTW: asi vas (majitelov Combi) nepotesim - zadne svetla su podla vsetkeho len nefunkcne atrapy s jedinou funkciou - svietit C... Ziadne hmlove, smerovky, cuvacie... Editováno: 2. Říjen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 (editace) Dobra sprava pre majitelov Combi - zadne LED svetla s LED obrysovym, hmlovym, smerovym a brzdovym svetlom!!! Od firmy Dectane FOTO na aute Editováno: 21. Říjen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Tak známý odletěl do Číny.. Dal jsem mu adresy 3 dealerů Škoda, tak uvidíme, jestli pochodí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.