WANTED Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Prosim o pomoc k dohledani Odcizene Octavie Combi L&K 1.9 TDI PD 96 Kw 24.9.2011 VIN : TMBFU21UX38711402 Černa Metaliza nejaky info o vozidle Tel: 777 594473 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 24. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2011 odcizeno U Mlade Boleslavi kolem 03:00 24.9.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufyn Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Doufám ze v hledání uspěješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 zabezpeceni bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 25. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2011 mnel sem jen vytaženou pistku na diagnostiku nic vic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabllo Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Jo lidi jsou kurvy a v Cechach se krade celkem hodne...sam sem zacil tento pocit a auto se bohuzel nenaslo , byla to zanovni Octavka, bohuzel tesne po skonceni pojistky proti kradezi...mel si ji aspon pojistenou? Doufam, ze ji najdes...sekat ruce!! Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 25. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Jo lidi jsou kurvy a v Cechach se krade celkem hodne...sam sem zacil tento pocit a auto se bohuzel nenaslo , byla to zanovni Octavka, bohuzel tesne po skonceni pojistky proti kradezi...mel si ji aspon pojistenou? Doufam, ze ji najdes...sekat ruce!! Pavel Mas pravdu Pavle,jen sekat ruce.Nemnel sem poistku na kradež,skoda no chybama se clovek nauci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabllo Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 No tohle cloveka hodne dlouho bude srat...me to teda sere do ted a plne soucitim s kazdym, koho to potka! Jak jsem pozdeji zjistil, tak auto nechaji vzdy nekde 2-3 dny stat v jinem meste a pak si pro nej prijdou, je to jejich obrana proti GPS dohledavani apod. Nadeje umira posledni...snad se nekde objevi. Preju at mas stesti...na policii v tomhle state spolehat nemuzes... Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 29. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2011 Jo Pavliku , snad se najde nejaka stopa k dohledani Auticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 upřímnou soustrast pěkná kára ,policie ale nic nenajde ukradli mi něco s gps modulem a nenašli to spíš ani nechtěly je to smutný ale je to tak začal bych u těch od koho jsem to koupil ,co dělaj kam jezděj kde mají dílny a sledovat nic víc za ty 3 neděle dovolený by mě to stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 26. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 to je nejaka skupina zlodeju u nas v okoli zmizelo 4 az 5 aut jen sama skodovka, sly po mne nekdo z vesnice daval typ na auta.... kez bych vedel kdo ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Nikdo nic nevi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 20. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 a co jako cekas, ze tu nekdo napise.. jooo tvoje auto stoji na parkacu u nas u jednoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 tak tak ... pochybuju,že po roce ho někdo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Fany Kuba Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Pokud porád věří tak je vše možné. Ale moc nadějí si už asi nedělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 je mi líto. jen mě překvapuje že nik jsi nekoupí mobil z GPS nainstaluje aplikaci a hledá jsi to sám . ten mobil se dá schovat všude a baterka drží týden. vyzkoušeno auto našlo do hodiny a dokonce určovalo kde se pohybuje jaké místa navštívilo. Kluci se pak nesmáli dvakrát Posraný mobil z GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 ahoj.Co je k tomu potřeba? Jaký mobil? Půjde Nokia 6220? Jaká aplikace? Děkuji za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) Jakýkoliv s vestavěným GPS modulem a na který je dostupná aplikace, která umí ať už nepřetržitě nebo na dotaz nebo dokonce při neoprávněném užití auta hned odeslat polohu popřípadě poslední známou polohu telefonu. Editováno: 16. Listopad 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 dům postavím,vodu a elektriku opravím,ale tady nevím která bije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Dům jsem postavil, vodu i elektriku v něm udělal Dnešní smartphony mají vestavěný mj. i GPS modul. Lze je tak používat s vhodnou aplikací i jako GPS navigaci. Nebo taky, zase s jinou aplikaci, ke sledování pohybu osob, aut a pod. V telefonu běží aplikace, která ať už nepřetržitě, v určených časový intervalech nebo na dotaz nebo z jiného podnětu, odesílá polohu telefonu. Záleží na aplikaci a programátorovi jak ji naprogramoval a k jakému účelu má sloužit. Aplikací a možností je několik, jen si vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 kurňa,tak na toto som ľavý ako šabľa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) děkuji za podporu a pro ty co nechápou Tak proti krádeži kup levný mobil z androidem který má gps nainstaluj aplikace z internetu jsou zdarma . mobil schovej kde koliv budeš chtít do auta prostě ho schováš. a na internetu v google aplikaci prostě sleduješ po přihlášení na svůj učet mapy a pohyp mobilu teda gps. dokonce to funguje také na jiném mobilu pokud jste takzavě spojený spárovaný. ja používam tohle a funguje to. Investice od 1000kč bez tahaní drátu a čipovaní a buh vi čeho, i po odpojení autobaterie to funguje pokud nechcipne baterka v mobile ale to už budeš auto mít na dosah cca 10m a kdyby byl v garáží tak si ho prozvon a budeš vědět v které je schovaný Právě pracuji na systému webkamere co dokáže rozpoznat obličej . který pokud se tam dostane a bude chtít to nastartovat musí mýt tvou hlavu jinak si ho nafotí uloží fotky nebo také ti to rovnou zašle na mobil kdo je v tvém autě a co tam dělá. ještě musím doladit mouchy protože když jsem ho dával do servisu tak tam si nevěděli dát rady proč nemůžu nastartovat a auto mi předat dobrá zábava jen bil jsem mimo. a tak jsme koukali na fotky kdo se snažil auto nastartovat a jakým spusobem hledali tajný vypínač neboli zkoušeli vag ---no tak tlačili ven na parkoviště,,,, dnes jsou kamery malinké a dají se kdekoliv namontovat schovat a navíc fotí natáčí zloděje no a pak ještě zvuk,, ale jak píšu to zatím jenom testuji a nechávám jsi sednout do auta ruzny lidi nech zkusí nastartovat.Pač kamera zachytává pohyb v autě. Latitude Zjistěte, kde jsou právě teď vaši přátelé. Používáte mobilní zařízení? Navštivte stránku http://m.google.com/latitude Díky službě Google Latitude můžete zůstat v kontaktu s přáteli prostřednictvím telefonu nebo počítače. Přečtěte si další informace nebo si . Editováno: 20. Listopad 2012, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 zdravím.Tohle už je lepší vysvětlení.Takže do auta koupím tel.s androidem.Já mám tel.Nokia N 8.Bude mi to spolu fungovat,nebo spárovaný tel.musí být taky s androidem.Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlman Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 no jo, ale nějak se musí vyrobit vytažení antény mimo auto aby to chytalo GPS, z toho jsem trochu jelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.