Sharpens Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 (editace) Ahoj co rikate na tohle http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p6610 mate nekdo zkusenost s necim podobnym? Tady je jeste video Editováno: 29. Září 2011, autor: Sharpens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocech Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 No rád bych tohle taky, ale prej to jde jen nastavením a není potřeba nic dokupovat... ale kdo ví, kde se to nastaví ať poradí...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocech Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 (editace) Neříkejte mi, že to nikdo neví... Editováno: 17. Říjen 2011, autor: ocech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpens Vloženo 28. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Tak nikdo nic nezjistil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Koukám pořád nic...a já bych to tak rád dořešil, jakožto tělesně postiženému by mi to zavírání na dálku moc pomohlo..Nenašel to někdo alespoň na nějakém čekém shopu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpens Vloženo 28. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Tak sem to nasel na nemeckym foru jen to musi nekdo vyzkouset http://www.skodacommunity.de/skoda-forum/skoda-superb-ii-forum/71229-elecktrische-heckklappe-von-superb/index6.html Jen se to nakoduje a da se i ztisit nebo vypnout to otravny pipani kdyz se oteviraji 5. dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocech Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Tak sem to nasel na nemeckym foru jen to musi nekdo vyzkouset http://www.skodacomm...erb/index6.html Jen se to nakoduje a da se i ztisit nebo vypnout to otravny pipani kdyz se oteviraji 5. dvere. Pokud tomu rozumíš tak to přelož nebo udělej podrobnej náívod já to klidně zkusím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpens Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 (editace) Na vsechno bezi cas musis to vsechno stihnout do 5ti min. Na obrazovce vyberes "Steuergeräte-Auswahl" (vyber ridici jednotky) vyber si "Elektronik 2" (elektronika 2) a vyber ridici jednotku "6D - Heckklappe" (6D- Pate dvere) na (Obr. 1). ted klikni na "Zugangsberechtigung" (pristupove opravneni) a zadej kod "12345" (Obr. 2) pak dej OK. Potom klikni na "Anpassung" (Nastaveni). Ted to bude asi 15 sekund nacitat kanaly. Vyber 1. "(4)-Ansteuerung durch Schalter für Heckklappenfernentriegelung-Tippfunktion beim Schließen" ((4)- Nastaveni funkce dalkoveho spinace pri zavirani) - to se tyka tlacitka u radici paky pro otevirani kufru, tim ho predelas i na zaviraci tlaitko (Obr 3) 2. "(4)-Ansteuerung durch Taster für Heckklappenöffnung Funkschlüssel-Tippfunktion beim Schließen" ((4)- Nastaveni tlacitka klice pri zavirani) - tim pak muzes zavirat i kufr klickem (Obr 4). U obou kanalu musi byt nastaveno "aktiv" (aktivni). Potom zavrit program. Funguje hned bez dalsiho nastavovani nebo restartu. Prekladal sem to na rychlo tak to neni uplne slovo od slova ale melo by to stacit tak dej vedet. Obr.1 http://www.skodacomm...24252&type=page Obr.2 http://www.skodacomm...24253&type=page Obr.3 http://www.skodacomm...24254&type=page Obr.4 http://www.skodacomm...24255&type=page Kdyz ti to neukaze ty obrazky tak se asi budes muset registrovat na foru http://www.skodacommunity.de ale to zvladnes Editováno: 29. leden 2012, autor: Sharpens 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Můžete po¨radit, jak si toto provést, aniž bych musel kupovat jakoukoliv diagnostiku? Nebo lépe řečeno najde se někdo, kdo má údělátko a nastaví to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocech Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Můžete po¨radit, jak si toto provést, aniž bych musel kupovat jakoukoliv diagnostiku? Nebo lépe řečeno najde se někdo, kdo má údělátko a nastaví to? Jasný, ozvi se 603229090 a nějak se domluvíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpens Vloženo 8. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Uz to nekdo zkousel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 (editace) Já se odhodlal a koupil Kufatec modul..Zaplatil jsem převodem, vše přišlo. pak jsem zadal čísla dodávky a stáhl návod a podle návodu namontoval..Vše funguje, jak má, nikde nic netrčí, vše je schované pod tapecem a nemusím mít na klíčích další ovladač,což je super. Při pokusu o pouhé nakódování, jsem se zasekl, jednotka chtěla Security code, vložil jsem ho>Code accepted> a chtěla ho znovu. Takže to mi nefungovalo. Editováno: 23. Únor 2012, autor: Boumik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej_21 Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 mne u nás podla toho návodu hore akurát nastavili, že sa mi dá kufor zavreť cez dialkový ovládač. ale klúč nesmie byť v zapalovaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinH. Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 myslíte, že by toto šlo i pro sedan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Dnes úspšně nakódovaný Superb II Combi. Otevírání i zavírání teď funguje tlačítkem na klíčích i tlačítkem u řadící páky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 (editace) a kdo ti to udelal a za kolik? Editováno: 19. Březen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Já jsem to dělal pro někoho. Jestli máš zájem tak mi napiš SZ. Editováno: 27. Únor 2012, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrovsky Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Dnes jsem vyzkoušel nastavení dle návodu. Vše dle popisu je jasné, ale při změně příslušného kanálu na AKTIV se objeví hláška "vyžadován bezpečnostní přístup". Přístupové oprávnění na kód "12345" projde, ale citovaná hláška se stejně objeví a změna z neaktiv na AKTIV u příslušného kanálu se neprovede. Nemohl by někdo sdělit s jakým kódováním to funguje. Kód v této jednotce jde přepsat... původní je "0823c1c002". Mám SUPERB COMBI II 6/2011. Dík za případné reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 (editace) Máš kabel originál nebo klon? Jakou verzi? Editováno: 4. Březen 2012, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrovsky Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Autodiagnostika VAG-COM Standard , kabel i program originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Zkus aktualizovat na nejnovější verzi. Kam přesně zadáváš ten kód 12345? Jestli používáš českou verzi, tak zkus anglickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 (editace) Čau, nevim jestl to sem uplne spadá (takže třeba předem sorry) ale na začátku někdo zmiňoval, že jde přes to i vypnutí pípání. Nemáte někdo ponětí jak to nakódovat? Díky..............sem to asi fakt nepatri, sorry Editováno: 20. Březen 2012, autor: Siddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrovsky Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Zkus aktualizovat na nejnovější verzi. Kam přesně zadáváš ten kód 12345? Jestli používáš českou verzi, tak zkus anglickou. Dík za info. Chyba byla na mé straně se software. Po nastavení 5. dvěře lze otevírat i zavírat přes dálku a tlačítko u řadící páky (bez dalších výdajů... 100EUR). Pro upřesnění kódování řídící jednotky pro 5. dveře Původní kódování : 0823c1c002 Po úpravě 0823010000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Je tady nekdo z Prahy kdo by to udelal na mem aute? Myslim to pipani a zavirani na dalku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juran Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 To Kubiscz: jestli to ještě potřebuješ tak se ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.