Přejít na obsah

zdochýňanie motora


rrr900

Doporučené příspěvky

Zdravím vás, moj dedo má taký problém s favoritkou, že mu po naštartovaní vždy zdochne...aj keď sa mu podarí jazdiť, tak potom ak napr. zastaví na križovatke, tak auto zas zdochne...proste na volnobehu stále zdochýňa. Neviete, prosím vás, v čom može byť problém? Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, co kdybys nejdřív pořádně prohlídnul fórum a až potom zakládal new dred? O zdechávání fáček je tady témat 6 půlek - krom toho by ses poučil i o tom, jak se správně napíše podobný dotaz - že se má napsat i co je to za typ případně i kód motoru, ročník výroby, nájezd, palivo, dosavadní známá historie - co se posralo, co se opravovalo nebo měnilo, co už tazatel zkusil vyměnit/nastavit aby daný problém odstranil... Kapišto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Nebudem na nováčky tak přísný ale pokud jsou pouze nizké otáčky při studeném motoru tak je zezadu na karburátoru šroubek na přidání volnoběhu ale mám zkušenost že když jsem vezl nějaké lišty a vyrazil jsem si pojistku tak to dělalo to samý, jak jsem dal nohu z plynu tak to chcíplo, chvíli mě to dalo než jsem to našel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tos asi jezdil pěkným vrakem, protože "nějakou lištou" vyrazit pojistku u fáčka je docela kumšt - jsou totiž umístěný NAD docela masivním deklem, kterej je na spodku palubovky. A dostat se k nim v normálním stavu "nějakou lištou", na to už musí bejt opravdu "vyšší dívčí"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...