Přejít na obsah

Konektor pod převodovkou


joza221

Doporučené příspěvky

Zdravím, před 3týdny jsem si koupil fábii 1.4TD r.v.04 a když jsem sundal plastový kryt pod motorem, tak na mě hned koukal přetržený drátek u konektoru. Vedle je ještě jeden ten samý akorád v barvě hnědé po dvou drátkách. Zlobí my ASR, jak jsem se dočetl v jednom zdejším příspěvku, tak tam mluví o konektoru pod převodovkou. Nevíte k čemu je přesně tenhle? Po sletování stále problém.

post-69864-0-15279100-1319389242_thumb.j

Editováno: , autor: joza221
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Světla zpátečky svítí, akort nešli couvací senzory(jen píplo), ale to my řekli ve škodovce na diagnostice, že mam špatný 2čidla jinak jednotka je v pořádku.Ktomu jsem se ale nedostal jelikož po mě chtěli za tyto čidla 2800kč bez práce.Jinak diagnostika dopadla dobře a stím ASR si nevědí rady a to jsem tam nechal celkem přes litr a auto dva dny. Při převzetí my řekli že mám utržené silenbloky př.nápravy, volant my cukal jízdou domů sem tam za tu výměnu požadovali 4000kč a doma jsem zjistil, že silenbloky jsou v naprostém pořádku a nechali my povolené všechny šrouby na př. kole, možná to bylo schválně jelikož dělali rozsáhlou kontrolu auta(brzdy....) a to mi ještě řekli o chybějícím litru oleje v motoru ač olej byl starý 5dní a viděl jsem jak tam v servisu lil přes 4litry. Nakonec na parkovišti před škodovkou to ještě kontroloval a zjistil že nechyběl žádný.Upozorňoval jsem je ještě na prasklou manžetu př. kola a prý je ok, nakonec zjistily opak. ..... No škoda Děčín DĚS BĚS. To jen tak mimo.

Editováno: , autor: joza221
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

aha, cize stare piny vypinovat a nove zalozit...

ono skusal som to rozoberat je tam z umelej hmoty take "U" pod nim je gumove "O" no neslo mi to rozobrat...

PINY sa vytahuju smerom von z konektora kde su kable ze? mne sa zdalo ze je to tam akoby zaliate a vobec sa mi to ani nehlo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...