NOS Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 kup si kliky mels to rozdělaný esi tam není něco mechanického nebo nějakej vadnej drát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 NOS:Ano,rozebrany sem to měl.. Je to OK vše .. Dela to jen na nerovnych silnicich ale sme v cz tak co cekat Jinak dela to jen u spolujezdce,u ridice ne to sem zapomel ric .. Ale vse je uplne v poradku,nevidim chybu .. Kliky nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Vyskúšal by som ovládanie na strane vodiča, už to tu bolo riešené, že bolo vadné...resp skúsil by som pozrieť DP, ktoré piny na tom konektore ovládania sú to, tie vypichnúť, zaizolovať a jazdiť, ak ti to aj tak zlezie riešil by som ďalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Takto sa mi spočiatku správala vadná sťahovačka, po pár týždňoch v nej puklo a bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Takto sa mi spočiatku správala vadná sťahovačka, po pár týždňoch v nej puklo a bolo aha kodemi: počuť motor ako ju stiahne alebo len padne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 stahne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 tak skús ten spínač ako som písal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 po obědě na to du.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tak hodil sem tam nahradni spinač a funguje to ted bez problemu takze ten starej odešel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 POtřebuju zjistit, zda při výměně manuálního za elektrické ovládání oken je potřeba měnit motorky i s plechy, nebo stačí jen motorky???? A je k tomu potřeba i jiná komfortka? Komfortka je taková černá krabička, která je umístěna v místě, kde se otvírá přední kapota???? A mohl by sem někdo hodit návod, co a jak se musí udělat pro výměnu? Mám výbavu clasic, tedy social. Ale komfortku (BSG) mám 6Q0..... :help: :help: Snad nedostanu vyrování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 - teoreticky lze nový stahovací mechanismus včetně motorku nandat na starý plech - jen se v něm musí vyříznout příslušné díry (jsou ale naznačené - zřejmě stejný polotovar pro obě verze). No praxe je však taková, že stahovačky se prodávají komplet včetně plechu a mění se to kus za kus - a je to 1000x jednodušší! - add komfortkta - záleží jakou tam máš, řekl bych asi, že budeš muset pořídit novou (máš nějakou další výbavu - centrál, dálka...), komfortka je zespodu palubky u řidiče, ale napravo, musí se sundat ten spodní dekl - BSG je něco jiného než komfortka - add návod - stáhni si DP, tam je demontáž a montáž stahovačky popsána, je tam i schéma zapojení. Nejdříve to nastuduj, pak se dají dají řešit detaily jinak tady někde na foru je postup pro dodělání zadních stahovaček, je to sice úplně jiný případ, ale lecos se tam dá pochytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Pokud by jsi chtěl komfortku co umí centrál a okna v elektrice (přední) tak mám.Zbyla mě po montáži dálkového centrálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 a jestli máš klasika kde není centrál ani žádná další výbava tak komfortku nemáš vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 a jestli máš klasika kde není centrál ani žádná další výbava tak komfortku nemáš vůbec Svatá pravda....... (ono když je to holátko co nic nemá tak ani není potřeba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 mám clasica, ale dálku tam mám. Tak díky moc za rady. Mně se jedná o to, zda jde vyměnit jen manuální ovládání za motůrek. Aby lisšty a plech zůstaly. Mám totiž vytlumeno Tonny: kdybych nesehnal, ozvu se, jaká je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 mám clasica, ale dálku tam mám. Tak díky moc za rady. Mně se jedná o to, zda jde vyměnit jen manuální ovládání za motůrek. Aby lisšty a plech zůstaly. Mám totiž vytlumeno Tonny: kdybych nesehnal, ozvu se, jaká je cena? To máš origo dálku?Pokud ne tak tam komfortka nebude a na okna jí budeš potřebovat(pokud montuješ origo).Jinak cena je dohodou přes PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 kasko - Tonny...cenu si dúfam budete už dohadovať cez PM takisto sa kasko pozre do bazaru či tam niečo nenajde..... nerieš montaž na pôvodne plechybeztak to čo poháňa motorček vyzerá úplne inak... vymeň to celé a máš menej práce, vytlmíš to znovu. a čo je na tomto NALIEHAVÉ???? a VYROVANIE ti nedám teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tím spíš jestli to máš vytlumené, tak na ty strarý plechy zapomeň. Je s tím dost práce a tu výplň při tom stejně zničíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ok, díky za rady. Naléhavé na tom bylo to, že jsem měl na rozmyšlenou 24 hodin Tak už to můžete smáznout, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Pohoda, ešte si rozmyslím či ti to zmáznem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Meniť celý mechanizmus? Neviem ako je to s origio stahovačkami, u neorigo sa vymení len mechanizmus kľučky za motor a NIČ netreba prerábať. Editováno: 27. Duben 2007, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Já budu měnit komplet celé plechy, chci dát origo, to se mi líbí více. A sehnal jsem je za rozumnou cenu, tak uvidíme, co z toho vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajik Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Já budu měnit komplet celé plechy, chci dát origo, to se mi líbí více. A sehnal jsem je za rozumnou cenu, tak uvidíme, co z toho vyleze Pozor take jsem to chtel menit ale podle DP jsem byl uplne jelen. Vsichni mi dop. abych vymenil celou kabelaz to se mi zdalo docela nakladne a nikomu se do toho nechtelo. Chtel jsem to dodatecne opinovat,ale tady se nenasel nekdo kdo by mi to pomohl zprovoznit! Pokud by nam nekdo chtel poradit ci udelat nebudu se zlobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdravím, mám Fabii combi r.v. 2001 ve výmavě clasic. Samozřejmě že v této výbavě tojsou elektrická okna, tak sem se rozhodl že si je pořídím. Sehnal sem celé dveře, vymontoval plechy a přendal na své auto. Neměl sem do dveřního konektoru napojené napájení a CAN. Tak sem ho dozapojil, připojil dveře a část začala fungovat. Jenomže okno jezdí pouze cca 10 minut a pak nic. Nejde až do té doby dokovaď nevytáhnu pojistku a po chvíli jí vrátím a pak okno zace cca 10 minut funguje. Ale ovládání centrálu, které má fungovat přes CAN nejde. Vůbec nereaguje. Už sem zkusil snad všechno co umím. Najde se tu někdo kdo by mi to uvedl v činnost ? Nebo alespoň poradil ? Finanční odměna za zprovoznění je samozřejmostí. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Napiš číslo BSG a kódování komfortky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.