Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar,

Z vodicovych dveri idu do karoserie pod gumovym krytom nejake kable...su to dva vacsie konektory a jeden maly. Niektore z tych kablikov su z mikrospinaca v zamku dveri, ktory signalizuje otvorene dvere. Neviete nahodou, ktore dva by to mohli byt ?

To by sa mi celkom zislo, lebo by som si chcel spravit novy dverny spinac, ako to tu niektori popisovali, akurat neviem, kam ho pripojit a nechcem nieco skratovat.

Moc by to pomohlo. Dik.

Vloženo

Určite ho nájdeš na RJ BSG, konektor XS4 pozícia 6 a odtiaľ si ho prípadne vysleduj do dverí. ( Mal by ísť do hnedej svorkovnice poz. 2 - toto ale nemám overené)

Host Strojvůdce
Vloženo

Signál od nabíjení, že. Jo, je to dobře označené a myslím, že v tom XS4 je jenom jeden modrej. Najdeš to vpoho.

Vloženo
Signál od nabíjení, že. Jo, je to dobře označené a myslím, že v tom XS4 je jenom jeden modrej. Najdeš to vpoho.

Mělo by to byt ono... Doufam, ze to nepo.... Jeste jsem nesehnal vypichovaky, takze to je jedina vec , ktera mne brzdi... Strojvudce - diky za uklidneni -_-

Vloženo

Kým som nemal prístup k vypichovákom používal som malú ihlu - celkom dobre to ide aj s ňou. Ideálne je upevniť ju do nejakého držiaka.

Keď vytiahneš konektor, krajné pozície sú pekne označené číslom, takže sa nemôžeš pomýliť.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...