Fábia zadní parkovací čidla - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Fábia zadní parkovací čidla

GLS

Doporučené příspěvky

Hojte,chtěl bych poradit nefungujou mi zadní čidla,nejde mi to od letošní zimy(asi kvůli soli),když couvám tak mi to pipáá :-) klasicky ale potom mi to udělá dlouhý ton.Nevíte jak to spravit abych nemusel do servisu???Samovolně spravit???Dík Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to 3 zimy blblo a na jaře už to dělalo to samý , dlouhý pípnutí, na vagu jsou čtyři chyby, ke každýmu čidlu jedna, teď neví jaké přesně, měl jsem to rozebraný až k řídící jednotce park. as., taky to budu muset proměřit, asi bude závada ve vedení od ŘJ k čidlům, protože od čidel jde kabeláž volně až do kufru, tak jestli tam vždy v zimě zmrznul sníh a přerušilo se vedení, tak to by mohlo být ono. Kdyby byla špatná ŘJ, tak by nekomunikovala.

Odkaz ke komentáři

V 11. 11. 2011 na 18:38, Wittmann napsal:

dlouhý tón aniž by jsi couval? Jediné, co můžeš udělat je zkontrolovat kabeláž. Rozhodující pro určení závady je ale výpis VAGu a ten soudě podle tvého dotazu nemáš...

Jo dělato dlouhý ton.Když bych chtěl zkontrolovat kabeláž tak musím sundat zadnín nárazník :-)

Odkaz ke komentáři

• o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...